Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Urs filmat pe o stradă din orașul Zlatna. Jandarmii au folosit petarde pentru a alunga animalul

Publicat

Un urs a fost filmat vineri seara pe o stradă din orașul Zlatna. Jandarmii sosiți la fața locului au folosit petarde pentru a alunga animalul din apropierea localității. 

Prezența animalului a fost semnalată prin apel la 112 de către un bărbat, vineri seara, în jurul orei 22:00. Acesta a fost văzut pe strada Mihai Eminescu din orașul Zlatna.

Potrivit Jandarmeriei Alba, la fața locului s-a deplasat echipa de intervenție aflată în serviciu care a constatat că ursul nu mai era prezent în zona indicată.

„Având în vedere faptul că ursul se putea afla în apropierea localității unde a fost văzut, s-au folosit petarde și s-a emis mesaj RO-ALERT.

Precizăm că în aceeași zi jandarmii au intervenit și în localitatea Dobra, unde a fost semnalată prezența unui urs”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax