Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Vagon salon din componența trenului regal, garat în Parcul Feroviar Teiuș după o impresionantă mobilizare de forțe

Publicat

În aceste momente dificile pentru noi toți, se întâmplă, prin voință, implicare și perseverență lucruri bune și interesante la noi, în Teiuș.

Parcul Feroviar al orașului nostru a mai primit, în generoasa sa găzduire, o piesă importantă, care face ca încet, încet, ce părea la început un vis prea îndrăzneț și îndepărtat să devină o realitate nu doar pentru orașul nostru, cu un trecut ceferist impresionant, nu numai pentru județul nostru ci pentru întreaga regiune .

Profitând de o mobilizare umană și tehnică de excepție, la capătul unei zile pline, un vagon salon din componența trenului regal, construit în anul 1928, la Uzinele Ernesto Breda –Milano, a garat, în condiții de siguranță, în Parcul Feroviar din proximitatea Gării CFR Teiuș, intrând într-o binemeritată odihnă și refacere. Sperăm, ca într-un timp scurt, mâini pricepute să-i redea strălucirea de altă dată, iar povestile nespuse ale vechilor obiecte feroviare din parcul nostru feroviar, legate de trecut, prezent și viitor ne motivează pe cei de acum, să le punem în valoare și să nu uităm de puternicele noastre rădăcini ceferiste. Am fost sprijiniți tehnic, logistic și uman în demersul nostru de societățile comerciale, instituții și oameni, cărora pe aceasta cale dorim să le transmitem, mulțumirile noastre!

  • SC RETTER GROUP SRL, personal domnului administrator, Guido Retter, o firma specializată pe suprastructuri rutiere cu angajați serioși și de nădejde.
  • SC TRANS GHIOANCA SRL, prin domnul administrator Ghioancă Daniel și echipa sa
  • SC BAUMIT ROMANIA COM SRL – Fabrica Teius – domnului director de fabrică, Dobrea Dan
  • SC REGIO EXCAVATII SRL, domnului administrator Aurelian Jisa
  • Primăriei Teiuș, prin personalul foarte bine mobilizat și determinat
  • Adevăraților ceferiști care au fost cu inima și fapta alături de noi, pe toată durata acțiunii și nu numai.

Tuturor celor care au făcut posibil înființarea și creșterea a ceea ce este acum și cu siguranță, va reprezenta ”Parcul Feroviar”al orașului nostru.

Mirel Vasile Hălălai, primarul orașului Teiuș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax