Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Vârstnicii de la Centrul de Zi din Alba Iulia și-au primit cadourile de Paști mai repede. Iepurașul pensionarilor a fost firma „Coral Impex”

Publicat

YouTube video

Aproximativ 50 de beneficiari ai Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia şi-au primit cadourile de Paşti mai devreme cu câteva zile. Iepuraşul pensionarilor a fost firma „Coral Impex” care a pregătit pentru vârstnici pungi cu cadouri constând în alimentele care nu pot lipsi din preparatele de sărbători: făină, ulei, cozonaci și dulciuri.

Beneficiarii centrului și-au primit darurile marți, iar gestul celor de la „Coral Impex” nu a trecut neapreciat de pensionari. Aceștia au cântat în cor „La mulți ani Coral Impex!” și au ciocnit alături de reprezentanții firmei primele ouă înroșite din acest an. La scurta ceremonie desfășurată în incinta Centrului de Zi au participat și viceprimarii municipiului Alba Iulia, Paul Voicu și Dorin Șerdean care au povestit vârstnicilor cât de profitabil este parteneriatul încheiat între municipalitate și  „Coral Impex”, firma care se ocupă de deratizarea și dezinsecția spațiilor verzi din oraș.

În cadrul acestui contract, „Coral Impex” s-a angajat să organizeze cel puțin 10 astfel de acțiuni caritabile anual iar până în prezent, atențiile acestora au ajuns și la copiii care au participat la Bostaniada de la Micești, dar și la pensionarii de la Căminul de Persoane Vârstnice din Alba Iulia.

Evenimentul de marți a marcat și prima colaborare parafată între „Coral Impex” și vârstnicii din Alba Iulia. Membrii ansamblului „60 Plus” din cadrul Centrului de Zi au primit asigurări din partea reprezentanților companiei că îi vor însoți pe la evenimentele din țară la care va participa firma.

Vă invităm să vedeţi galerie foto-video de la evenimentul de la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax