Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: „Viaţă pentru Lucian”. Ştefan Stan a în”cântat” la Alba Iulia, într-un spectacol caritabil în Alba Mall

Publicat

Ştefan Stan a fost prezent la Alba Iulia, în cadrul unei gale caritabile dedicate lui Lucian Albu, un băieţel din Pianu de Jos, diagnosticat cu o boală cumplită. Evenimentul, oferit de OFL Alba Iulia, cu sprijinul Asociaţiei pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, a avut loc joi, 3 mai, începând cu ora 18.00, la sala de bal din incinta Alba Mall şi a reunit peste 350 de persoane dornice să contribuie la însănătoşirea lui Lucian.

Ştefan Stan a anunţat că îşi va susţine recitalul în scop caritabil şi că astfel doreşte să îi dea lui Lucian o şansă la viaţă. Organizatorii evenimentului au declarat că povestea băieţelului din Pianu de Jos a sensibilizat o mulţime de albaiulieni şi nu numai care au anunţat că vor lua parte la gala din 3 mai pentru a-i fi alături lui Lucian Albu în greaua suferinţă prin care trece din cauza diagnosticului primit din partea medicilor.

Lucian Albu suferă de distrofie musculară, o boală gravă care i-a întunecat încă de foarte mic copilăria. Evenimentul organizat la iniţiativa PNL Alba a cuprins şi o licitaţie în urma căreia banii obţinuţi (peste 7.800 de lei) îi vor ajuta pe părinţii lui Lucian să suporte cheltuielile numeroaselor intervenţii chirurgicale. Între cei prezenţi s-a aflat şi deputatul Teodor Atanasiu, care a licitat şi cel mai scump tablou, adjudecat la 1.000 de lei. Tot pentru a-l ajuta pe băiat, omul politic a anunţat că îşi va dona indemnizaţia de parlamentar pe 2 luni. O altă icoană, pusă la dispoziţie de Clinica „Elisa Med” a fost licitată la suma de 2.000 de lei. Prezenţi la eveniment au fost şi liberalii Călin Potor, Florin Roman, Simone Albani, Gabriel Pleşa, dar şi social-democratul Ovidiu Jidveian.

Ştefan Stan i-a dedicat lui Lucian piesa cu care a câştigat „Vocea României” şi a adresat câteva cuvinte fanilor săi: „Voi, oamenii aţi hotărât că a trebuit să ajung aici. Ori de câte ori mă veţi vedea pe stradă şi veţi dori să bem o cafea, o să am timp ,cu cea mai mare plăcere. Sunt tot eu, Ştefan Stan, sunt un om obişnuit”.

[nggallery id=200]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Adriana

    vineri, 04.05.2012 at 00:57

    Numai tampenii scrieti..in primul rand au fost aprox 150 oameni, 99% adusi parca cu forta de partid la cat de plictisiti erau, cu discursuri politice si un copil bolnav pe spatele caruia unii isi cladesc campania electorala.Ma bucur pentru acel copil dar nu era nevoie de toata abureala asta publica tinand cont ca au fost aproape numai memmbrii de partid acolo…licitatiile sustinute si castigate de organizatori.LOL…penibil evenimentul in sine!! Concertul a inceput cu intarziere, tot evenimentul a inceput cu intarziere iar lumea, dupa discursuri si licitatiile in familie a inceput sa se evapore! Artistul a inceput si el cu laude marete si nu cred ca a reusit sa articuleze corect o fraza..sa nu mai spun ca mai mult a tipat decat a cantat!! Sunteti varza cu relatarile voastre! Sanatate multa copilului si putere familiei.

    • moderatorul de serviciu

      vineri, 04.05.2012 at 02:07

      @Adriana, ti-am cautat comentariul si la spectacolul caritabil si licitatia facuta de PDL, tot la Alba Mall, acum cateva luni. N-am gasit aceeasi frustrare, desi nici acolo nu a fost citita voiosia pe fetele participantilor. Asa-i la astfel de evenimente, mai plictisitor, nu sare lumea pe pereti de bucurie. Iar daca te enerveaza relatarile noastre, menajeaza-te. Nu le mai citi. De asta am si pus mai multe poze.

  2. Nu conteaza

    sâmbătă, 05.05.2012 at 20:58

    Da, sunt de acord cu Adriana dintr-un punct de vedere, a fost un eveniment de care campaniile politice s-au folosit intr-un fel de acest copil ptr a-si face „reclama”. E bine insa ca in cele din urma Lucian a reusit sa stranga o suma de bani, lasand politica la o parte…iar in ceea ce priveste momentul artistic, Stefan a excelat pe scena. Pacat insa ca nu prea avea ptr cine canta, majoritatea invitatilor parand plictisiti…noroc cu tineretul care era prezent….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax