Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO-VIDEO | Vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman: „Niciun drum național și județean nu este blocat deși ninge în tot județul”

Publicat

YouTube video

După o noapte în care a nins intens în tot județul Alba și în care vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman, alături de prefectul Flaviu Cozuc și directorul secției Alba Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Liviu Hondola au fost prezenți în mai multe locații de pe drumul ce duce din Alba Iulia în Apuseni, duminică dimineața circulația se desfășoară normal în condiții de iarnă.

Deși circulația nu este blocată nicăieri în județ, există câteva puncte în care mașinile circulă cu dificultate din cauza zăpezii. Este vorba despre Unirea și câteva localități din zona Aiudului, însă utilajele de deszăpezire intervin pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil. De asemenea, sunt probleme și în zona Râneț-Ponor și Întregalde, unde stratul de zăpadă este foarte înalt, însă se intervine și aici.

„Toată noaptea am bântuit prin județ împreună cu prefectul Flavius Cozuc și cu dl Hondola de la Drumuri Naționale pentru ca astăzi să putem umbla în condiții de iarnă. Nici un drum județean și național nu este blocat deși ninge și acum în tot județul. În Apuseni se circulă mai bine decât în zona de jos. Mai greu e la Unirea unde este viscol. Ceva probleme au fost și la Gârbovița de Aiud și Tibru dar problemele s-au rezolvat. Mulțumesc drumarilor și polițiștilor prezenți toată noapte la datorie pentru ca Dvs. să puteți circula în condiții de iarnă. Din câte văd la Alba Iulia se circulă pe străzile secundare mai greu ca la munte. În scurt timp voi pleca din nou în punctele dificile din județ cu dl Hondola și sunt în contact permanent cu cei de la Drumuri Județene”, a postat Florin Roman pe Facebook duminică dimineață.

UPDATE, ora 12.00: Circulația se desfășoară în continuare cu dificultate pe anumite tronsoane din Apuseni, însă drumul nu este blocat nicăieri. Utilaje ale companiei naționale și județene de drumuri intervin în acest moment în zona Almașu Mare și împrăștie un amestec de nisip și sare, potrivit președintelui Consiliului Județean Alba, Florin Roman.

UPDATE, ora 15.30: În Apuseni, ninsoarea abundentă face ca circulația rutieră să se desfășoare în continuare în condiții dificile, însă nici la această oră, niciun drum din județul Alba nu este blocat, potrivit lui Florin Roman. Pe Dealu Mare, traficul se derulează normal în condiții de iarnă, la Abrud, zăpada măsoară aproximativ 30 cm, însă circulația funcționează, iar la Roșia Montană și Cîmpeni drumurile sunt deszăpezite. Și la Vadu Moților, se intervine pentru deszăpezire cu freza.

UPDATE, ora 16.20: La Poiana Vadului, utilajele Primăriei nu ieșiseră încă la deszăpezit, cu toate că zăpada avea o înălțime considerabilă. Potrivit lui Florin Roman, „primarul era cu băutura în bot cu alegătorii, iar zăpada cât casa”.

YouTube video

FOTO: Facebook, Florin Roman

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax