Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Victorie imensă pentru aiudeanul Benjamin Adegbuyi într-un meci de kickbox la Chicago. Următoarea „victimă” Badr Hari

Publicat

Două croșee devastatoare i-au asigurat aiudeanului Benjamin Adegbuyi victoria împotriva veteranului Jahfarr Wilnis, în meciul de kickbox desfășurat vineri noapte la Chicago.  După trei runde „Mr. Gentleman” a fost declarat prin decizie unanimă câștigătorul uneia dintre cele mai bune lupte ale serii din cadrul galei GLORY 58. După meci aiudeanul le-a transmis organizatorilor că este pregătit să îl înfrunte pe unul dintre cei mai puternici luptători din lume, marocanul Badr Hari.

Trei runde de dominare totală și o decizie unanimă este rezultatul uneia dintre cele mai frumoase lupte de kickbox care a avut loc vineri noapte în Chicago în cadrul galei Glory 58.

Kickboxerul Benjamin Adegbuyi născut în Aiud și care a învățat la Liceul Tehonologic Agricol „Alexandru Borza” din Ciumburud l-a dominat total timp de trei reprize pe veteranul olandez Jahfarr Wilnis.

Două croșee devastatoare care l-au pus la pământ pe olandez i-au asigurat victoria aiudeanului. La sfârșitul meciului arbitrii printr-o decizie unanimă l-au declarat câștigător la puncte pe Benjamin Adegbuyi.

După victorie, „Mr. Gentleman” cum este numit Benjamin a declarat că este gata să îl înfrunte pe unul dintre cei mai puternici luptărori din lume la categoria grea, marocanul Badr Hari.

Peste 30 de români stabiliți în SUA au fost prezenți la gala Glory 58 pentru a-l susține în timpul luptei pe aiudean.

Sursă foto: Facebook, Marian Petruță, Benny Adegbuyi

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax