Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: „Vocile Cetății”, ediția a III-a. Zece tineri interpreți în concurs pentru Marele Premiu de 1.000 de euro

Publicat

YouTube video

Pentru al treilea an consecutiv, la Alba Iulia se desfășoară festivalul-concurs de muzică „Vocile Cetății”. Zece tineri artiști au urcat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, în confruntarea pentru Marele Premiu în valoare de 1.000 de euro. Evenimentul a fost prezentat de către jurnalistul Dan Lungu alături de interpreta Doina Cocârță, câștigătoarea de anul trecut a „Vocilor Cetății”. Cu emoții, cu mult curaj, dar și cu momente artistice care le-au completat recitalurile, tinerii artiști au arătat ce pot, în speranța că îi vor impresiona pe membrii juriului.

Juriul ediției 2014 Festivalului-concurs „Vocile Cetății” a a fost compus din Claudiu Marean – directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Alin Ignat – artist, Daniela Floroian – directoarea Centului de Cultură „Augustin Bena” Alba, Gheorghe Berghian – directorul Casei de Cultură a Studenților și profesorul Eugen Hârșu.

Seara a fost împărțită în două părți, în care fiecare concurent a interpretat câte o piesă. Între cele două părți, interpreta și prezentatoarea Doina Cocârță a susținut un scurt recital muzical.

În prima seară, tinerii interpreţi, printre care şi un duet format din două fete din Alba Iulia, s-au „bătut” pentru marele trofeu „Vocile Cetăţii” şi pentru marele premiu de 45.000 de lei.

Romanțe, melodii latino, pop, dance, sau chiar dubstep sunt doar câteva dintre genurile muzicale pe care le-au ales tinerii interpreți. Câțiva dintre aceștia au ales să își completeze reprezentația cu un moment de dans, de balet sau apariția discretă a unor personaje.

Concurenţii de la Festivalul de muzică uşoară „ Vocile Cetăţii” 2014 sunt Andreea Magdaş – Hunedoara, Radu Ghișoiu – Făgăraş, Georgiana Petruse – Alba Iulia, Raluca Bogdan – Abrud, Paul Tomuş – Alba Iulia, Ruben Ciungan – Aiud, Cătălina Sofica – Alba Iulia, Ilinca Toader – Ocna Mureş, Bianca Popescu – Câmpulung Muscel, Crainic Cosmina şi Rusu Gabriela – Alba Iulia.

Cel puțin jumătate dintre concurenți au reușit să atragă aprecierea publicului prin aplauze și urale, ceea ce face extrem de dificilă identificarea unor „favoriți” la Marele Premiu. Juriul va delibera în cursul zilei de sâmbătă, iar seara, începând cu ora 19.00, se va desfăşura Gala Laureaţilor, când doar unul dintre cei 10 concurenţi va deveni „Vocea Cetăţii”, ediţia 2014.

În 2013, câștigătoarea marelui premiu a fost Doina Cocârță iar la prima ediție a evenimentului „Vocea Cetății” a fost Antinia Simion.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax