Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: We Tour, cel mai mare turneu de promovare a sportului urban, la Bastion Skatepark din Alba Iulia

Publicat

12821576_998485053521949_1516526331320081738_n We Tour, cel mai mare turneu de promovare a sportului urban din România a ajuns la Alba Iulia. Weekendul trecut a fost dedicat iubitorilor de role, skate și alte „jucării” care au admirat cei mai pricepuți rideri din țară și nu numai. 

 

Bastion Skatepark din Alba Iulia a fost, la sfârșitul săptămânii trecute, gaza celui mai mare și important turneu de sportului urban. We tour a reluat turneele din țară, iar prima locație a fost chiar orașul nostru. Timp de două zile, iubitorii acestor sporturi au putut admira și învăța de la cei mai buni în domeniu, diferite scheme și mișcări prin care vor putea impresiona pe viitor. Skatepark-ul a fost plin de tineri curioși dar și adevărați sportivi.

(P) Adidași skate pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sportive de la 900 de branduri renumite. Adidași și îmbrăcaminte pentru alergare, tricouri, treninguri,  adidași pentru tenis, îmbrăcăminte pentru fitness , ghete fotbal , haine și pantofi pentru golf de la mărci ca Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc.

După cele două zile petrecute pe cel mai nou skatepark din România, We Tour a ținut să mulțumească orașului, pe pagina lor de facebook unde au zeci de imagini cu ceea ce s-a întâmplat la Alba Iulia.

Foto-Video: We Tour- 4:44 Film & Photography

Session in Alba IuliaWe Tour @ bastion skatepark with Mountain Dew Romania & Skullcandy Romania & Razors Romania & Eroilor Mafia Skateboarding.video by MiHaihai Bivolmusic by Kendrick Lamar „untitled unmastered 7”

Posted by We Tour on Tuesday, 8 March 2016

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax