Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Zeci de copii au dansat într-un Flash Mob, organizat în Cetatea Alba Carolina cu ocazia „Târgului Grădinarului”

Publicat

IMG_4079 Sâmbătă, pe latura de vest a Cetății Alba Carolina a avut loc un moment de dans tip Flash Mob, susţinut de câteva zeci de copii talentaţi, participanţi la numeroase competiţii de profil din ţară, de la Şcoala de dans Chirilă din Alba Iulia. Evenimentul a fost organizat în cadrul celei de-a VIII-a ediții a „Târgului Grădinarului”, care și-a deschis porțile vineri, 18 martie.

În cadul târgului, organizatorii au pregătit pentru copii un program de activități practice din care acestia pot deprinde respectul si dragostea pentru natură, învățând din tainele grădinăritului, precum și activități handmade prin care își dezvoltă îndemânarea și în același timp creativitatea.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de bărbați, femei și copii, pentru alergare, ciclism, fotbal, skate, fitness sau drumeție, de la 900 de branduri: Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Reduceri mari în fiecare zi

Cei prezenți sâmbătă, 19 martie, începând cu ora 12.oo, pe latura de vest a Cetății Alba Carolina, au fost invitați la un moment de dans tip Flash Mob, susţinut de copiii talentaţi, participanţi la numeroase competiţii de profil din ţară, de la Şcoala de dans Chirilă din Alba Iulia.

YouTube video

Organizatorii şi partenerii pregătesc în ultima zi de târg, duminică, foarte multe surprize verzi pentru toți vizitatorii, la Tombola Grădinarului.

Vezi și FOTO-VIDEO: Târgul Grădinarului 2016 la Alba Iulia. Arbust din estul Asiei, printre atracţiile evenimentului. Oferta din acest an

La ediția din acest an, producătorii din județul Alba au expus seminţe de flori şi legume, bulbi şi butaşi de trandafiri si vita de vie, flori, plante decorative, arbuşti, pomi fructiferi şi ornamentali. De asemenea, cei interesați pot găsi în cadrul târgului noutăți din domeniul uneltelor şi echipamentelor pentru întreţinerea grădinilor şi a spaţiilor verzi, sisteme profesionale de irigat, produse fitosanitare, mobilier şi accesorii pentru grădini, etc.

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, specialiști în domeniu vor veni în sprijinul celor interesați de grădinărit, cu demonstrații și sfaturi practice, putând afla răspunsuri la întrebări legate de plantarea şi tăierea pomilor fructiferi și a trandafirilor, de tunderea arbuștilor ornamentali, de întreținerea gazonului, soluții de amenajare a spațiilor, amenajarea rondourilor de flori şi sisteme de irigaţie profesionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax