Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Zilele Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia. Elevii de la Clubul Jurnaliştilor au lansat revista „Eveniment”

Publicat

IMG_1670 Joi, în cadrul Zilelor Școlii desfășurate la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia, a avut loc conferința de presă care a marcat încheierea ediției din acest an a proiectului ”Clubul Jurnaliștilor”. Totodată a avut loc lansarea revistei „Eveniment”, realizată de echipa micilor jurnaliști, sub îndrumarea cadrelor didactice.

„Revista Eveniment a elevilor Școlii Gimnaziale Avram Iancu prezintă activitățile desfășurate în cadrul școlii noastre și reflectă prin <<ochii copiilor>> semnificația și impactul acestora asupra lor. Copiii vorbesc sincer și simplu despre pasiunile și trăirile lor, despre ceea ce fac cu multă plăcere în timpul liber, sub îndrumarea părinților sau a profesorilor”, a transmis directorul instituției, prof. Elena Ignat.

Revista cuprinde cronica evenimentelor anului școlar 2014-2015, desfășurate de elevii Școlii Gimnaziale Avram Iancu din Alba Iulia. Astfel, în paginile revistei sunt amintite evenimente precum: „Tradiție și modernitate”, „Balul toamnei”, „Lansarea proiectului Clubul jurnaliștilor”, „Lăsata Secului de Postul Crăciunului”, „Principele Nicolae al României a premiat elevi ai școlii”, „Bradul fericirii”, „Ziua internațională a cărții și a drepturilor de autor”, „Reporter pentru o zi”, „Balul Primăverii” etc.

YouTube video

”Prin realizarea acestei reviste de către elevi, vrem să încurajăm exprimarea opiniei personale, spiritul de inițiativă privind organizarea unor evenimente pe care ei le consideră importante”, a mai transmis prof. Elena Ignat.

Micii jurnaliști, pentru activitatea desfășurată în acest an, au primit gratuit revista și diplome de participare pentru implicarea în proiectul ”Clubul Jurnaliștilor” în anul școlar 2014 – 2015. Ceilalți elevi ai școlii pot cumpăra revista „Eveniment” pentru suma de 5 lei. Banii vor fi folosiți la petrecerea de sfârșit de an.

În cadrul proiectului ”Clubul Jurnaliștilor”, copiii au luat parte la diverse activități pe parcursul anului școlar, au realizat emisiuni radio, au văzut cum se redactează un ziar sau o revistă.

Citeşte şi 28 mai – 3 iunie: Zilele Școlii ”Avram Iancu” din Alba Iulia. Festival de tradiții, întâlniri cu medici stomatologi, ateliere de creație și consiliere

Vezi și FOTO: Au început Zilele Școlii ”Avram Iancu” din Alba Iulia. În prima zi, Festivalul Naţional de Tradiţii şi Obiceiuri Populare „La Porţile Apusenilor”

Vezi și FOTO-VIDEO: „Parada Eco” a elevilor din clasele III-IV de la Şcoala „Avram Iancu” din Alba Iulia. Vezi creaţiile vestimentare din materiale reciclabile, purtate de copii

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax