Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Ziua Eroilor la Alba Iulia. Ceremonie de comemorare și omagiere a soldaților căzuți la datorie

Publicat

La Cimitirul Eroilor din Alba Iulia a avut loc joi comemorarea și cinstirea eroilor căzuți la datorie pentru neam și țară.

La evenimentul de comemorare și cinstire ai eroilor care au căzut la datorie pentru țară sau în teatrele de operațiuni la care și România ia parte, au fost prezenți reprezentanți ai armatei române din garnizoana de la Alba Iulia, reprezentanți ai administrației locale și județene, cadeți ai liceului militar „Mihai Viteazul”, asociația Veteranilor de Război, Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, reprezentanți ai arhiepiscopiei ortodoxe, elevi de școală generală și reprezentanți ai partidelor politice.

Ceremonia a început cu intonarea imnului național al României, urmată de slujba religioasă de pomenire al celor căzuți în misiune sau pe frontul de război. Programul a continuat cu alocuțiuni prin care s-a subliniat sacrificiul eroilor și însemnatate lor pentru țară, urmat de depunerea de coroane și păstarea unui moment de reculegere.

Evenimentul s-a terminat cu defilarea Gărzii de onoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax