Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Ziua Femeii, sărbătorită şi la Căminul pentru persoane vârstnice din Alba Iulia

Publicat

Ziua femeii a fost sărbătorită marți, 8 Martie, la Căminul pentru persoane vârstnice din subordinea Consiliului local al municipiului Alba Iulia. A fost prezentat spectacolul „Anotimpul artelor”, organizat în colaborare cu Centrul de cultură „Augustin Bena” Alba.

Doamnele prezente la eveniment au primit flori din partea Primăriei Alba Iulia și a polițiștilor de la Poliţia Municipiului, vârstnicii sărbătorind apoi ziua dedicată femeii.

Citeşte şi MESAJE de 8 MARTIE : Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Ce să îi transmiți mamei, iubitei, colegelor sau profesoarelor

„Astăzi sărbătorim doamnele din această instituție și credeți-mă că de fiecare dată când vin la dumneavoastră vin cu emoție. Să dea Dumnezeu să fie cât mai mulți ani în care să ne întâlnim, nu neaparat într-un cadru festiv, de fiecare dată când sunt probleme pe care vreți să le discutăm, când sunt evenimente pe care vreți să le aniversăm și cu orice altă ocazie”, a transmis celor prezenți viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

YouTube video

În deschiderea programului artistic, membrii grupului „Optimiştii” al Căminului pentru persoane vârstnice din Alba Iulia au susținut un scurt recital de poezii și cântece din vremea tinereţii.

VEZI și MESAJE de 8 MARTIE: Felicitări „de suflet”, frumoase sau amuzante. Urări pentru mamă, soţie, iubită, colegă

Mai apoi, în cadrul programului artistic au urmat clasele de canto popular (prof. Leontina Fărcaș), de muzică uşoară (prof. Marinela Popa) şi de muzică instrumentală (prof. Nicolae Vancu) ale Centrului „Augustin Bena”.

În cadrul aceluiaşi eveniment, bunicii din cămin au primit vizita Bibliobusului Consiliului Judeţean Alba. Totodată, în holul instituției a avut loc vernisajul unei expoziţii de fotografie şi a unei expoziţii „hand made”, semnate de clasele de arte vizuale şi pictură ale Centrului „Augustin Bena”.

Evenimentul a făcut parte din programul complex de integrare, socializare şi petrecere a timpului liber al vârstnicilor din cămin.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax