Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Ziua Pământului la Sebeș. 100 de fire arbori şi 40 de butaşi de trandafiri, plantaţi în cartierul Mihail Kogălniceanu

Publicat

„Ziua pământului” a fost sărbătorită la Sebeş, sâmbătă, unde Organizaţia PDL Sebeş a avut o acţiune de plantare de molizi şi trandafiri în cartierul Mihail Kogălniceanu. Începând cu ora 11.00, viceprimarul oraşului, Adrian Bogdan, candidatul PDL la Primărie pentru alegerile locale din iunie, Dorin Nistor, deputatul Clement Negruţ, împreună cu alţi aproximativ 30 de membri ai PDL Sebeş, echipaţi cu unelte agricole, hârleţe, găleţi cu apă, au împodobit un părculeţ din cartierul Mihail Kogălniceanu cu arbori şi trandafiri.

Cartierul Mihail Kogălniceanu are, de acum, un părculeţ mai frumos, mai verde. Acesta este rezultatul acţiunii Organizaţiei PDL Sebeş, care s-a ocupat sâmbătă de amenajarea unor speţii verzi din cartier şi înfrumuseţarea lor cu puieţi de arbori şi butaşi de trandafiri.

„Cu toate că vremea este puţin potrivnică, aceasta nu ne-a împiedicat să ne îndeplinim planul. Avem intenţia de a înfrumuseţa oraşul, ne-am mobilizat şi am plantat 100 de arbori, molizi, pentru că sunt mai rezistenţi şi 40 de fire de trandafiri. Am venit pentru că vrem să facem ceva în Sebeş”, a declarat Dorin Nistor, candidat la funcţia de primar al oraşului Sebeş.

„Acţiunea de azi este parte dintr-o serie de activităţi PDL. Aceasta a fost prilejuită de Ziua Pământului. Am plantat arborii şi trandafirii, pentru ca oamenii care locuiesc în acest cartier să aibă un spaţiu verde mai frumos, să le facă plăcere să se plimbe pe aici”, a precizat viceprimarul Adrian Bogdan.

[nggallery id=140]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. mihaita

    sâmbătă, 31.03.2012 at 13:58

    Se pare ca intradevar Dorin Nistor va fi un primar responsabil, deja s-a apucat de treaba !

  2. Sebesan

    sâmbătă, 31.03.2012 at 14:12

    Mugurel e un increzut ce s-a imbogatit cat a fost primar, Dancila e moale si nu prea are coloana vertebrala, Nistor pare a fi solutia pentru Sebes. Macar Nistor e in stare sa vorbeasca si cu oamenii normali. Plus ca asta pare baiat destept si va fi greu de prostit la contracte pe banii publici.

  3. ion

    duminică, 01.04.2012 at 16:08

    nistor e baiat destept si avem nevoie de el la primarie sa aducem si no-i la sebes fonduri europene ca precedesorii primari sint zero barat la bani europeni!!!!!!

  4. ilie

    miercuri, 04.04.2012 at 10:27

    citind comentariile de pe aici imi dau seama cat de limitata este mintea romanului.trecerea de la aspectul industrial post-decembrist la imaginea actuala a Sebesului s-a facut in primul mandat a lui Mugurel Sarbu.pacat ca s-a indepartat in timp de atributiuni, putea sa devina „fiul Sebesului” cu mandat pe viata.mi se pare jalnic sa alegem ca primar pe acest domn NISTOR si nu pe cineva care cunoaste cu adevarat problemele orasului,pe cineva care respira zilnic aerul poluat de la kRONO SPAN, asa cum facem noi.nu cred ca PDL o sa mai prinda primaria la Sebes.lumea e scarbita de politicieni si culori politice!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax