Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO | Ziua Porților Deschise la Jandarmeria Alba: Prezentare echipamentelor, a armelor și a tehnicilor de intervenție

Publicat

YouTube video

Miercuri, 3 aprilie 2013, între orele 10.00 şi 14.00, porţile Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba au fost larg deschise pentru toţi cei care au dorit să cunoască mai multe detalii despre această instituţie. Au fost expuse echipamentele specifice de protecţie şi intervenţie, armamentul şi tehnica din dotare şi au fost prezentate diferite exerciţii demonstrative, printre care dispozitive pentru executarea controlului persoanelor, tehnici corporale, tehnici de control corporal preventiv a persoanelor şi bagajelor, tehnica folosirii mijloacelor din dotare, tehnici de înaintare şi pătrundere, precum şi exerciţii de dresaj canin.

În pofida vremii nefavorabile, Jandarmeria Alba a fost vizitată de peste 500 de persoane, în mare parte elevi, care au petrecut clipe de neuitat alături de „oamenii de arme” şi au aflat mai multe despre munca acestora. Pe platoul din curtea unităţii vizitatorii au ascultat cu atenţie explicaţiile primite din partea jandarmilor, au atins şi s-au fotografiat cu echipamentul şi tehnica acestora.

După cum era de aşteptat, centrul de greutate al zilei l-a constituit momentul în care mascaţii au început exerciţiile demonstrative, iar câinii de serviciu au demonstrat privitorilor cât sunt de docili, bine antrenaţi şi eficienţi pe timpul executării misiunilor încredinţate.

„Ziua Porților Deschise la Jandarmeria Alba a fost un prilej de a demonstra, odată în plus, deschiderea instituţiei faţă de societatea civilă, faţă de cetăţeni, iar toţi cei care au participat la acest eveniment au avut ocazia să-i perceapă pe jandarmi exact aşa cum sunt, nişte oameni obişnuiţi, dar care au totuşi ceva special”, a transmis maiorul Cosmin Jurcoveț, ofițerul de presă al Jandarmeriei Alba.

FOTO-VIDEO: Cosmin NISTOR

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax