Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Ziua vânătorilor și pescarilor, sărbătorită la Hăpria. Voie bună, mâncare și muzică, la evenimentul AJVPS Alba

Publicat

Ziua vânătorului și pescarului a fost sărbătorită, sâmbătă, la Complexul vânătoresc Lupoaia din Hăpria, comuna Ciugud. Într-o atmosferă de voie bună, pasionații de vânătoare și pescuit au participat la evenimentul organizat de AJVPS Alba.

Cei prezenți s-au bucurat de savoarea gastronomiei vânătorești și au ciocnit pahare cu vin.

În meniu au fost preparate vânătorești, dar și o delicioasă tocăniță tradițională din carne de miel, cu balmoș, pregătită de un localnic, la ceaun.


Evenimentul a inclus o prezentare pe tema „Etică vânătorească – istorie și contemporaneitate” și o demonstrație de tir cu arcul.

A.J.V.P.S.Alba a luat ființă sub actuala denumire în primavara anului 1968, odata cu reorganizarea administrativ-teritorială a României. Asociația organizează anual o serie de evenimente dedicate membrilor și pasionaților de vânătoare și pescuit sportiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax