Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO VIDEO Zonă din Alba Iulia, lăsată în beznă după lucrările la iluminatul public. Oamenii, plimbați între primărie și Electrica

Publicat

Mai mulți locuitori din Alba Iulia au reclamat că de mai bine de un an, nu mai beneficiază de iluminat public stradal. După ce au fost plimbați între primărie și compania de electricitate, oamenii nu au mai avut altă soluție decât să apeleze la ziar. 

Imediat după ce apune soarele, zona străzilor Rodnei și Negoiu, aflate în cartierul ”Lumea Nouă”, în apropiere de căminele studențești, este cuprinsă de o beznă totală.

Motivul: cinci stâlpi care au fost deconectați de la iluminatul public și nu au mai fost schimbați.

Unul dintre locuitorii din zona respectivă, Mark McKee, spune că problemele au apărut acum aproximativ un an, când au fost tăiate toate firele pentru înlocuirea stâlpilor.

”Nu este sigur să parchezi aici, să venim și să ieșim, nu știm cine vine pe stradă, nu suntem în cel mai bun cartier, nu este cel mai sigur loc aici” a spus acesta.

El a adăugat că oamenii din zonă au sunat la primărie, inclusiv el, și li s-a spus să sune la compania de electricitate, care le-a spus că totul e așa cum ar trebui să fie și să sune din nou la primărie.

Mark McKee spune că are o companie în Alba Iulia, că își plătește taxele și așteaptă de la administrația locală să rezolve problema iluminatului.

Altfel, oamenii se gândesc chiar să monteze singuri becuri conectate la panouri solare, pe stâlpii respectivi.

”Au încercat vecinii mei să vorbească cu autoritățile și nu s-a rezolvat nimic, deoarece ei cam așa fac de obicei. Chestia asta e de vreun an jumate, doi ani.

Uitați-vă și voi la strada asta ce întunecată e. Aici e totuși o zonă care… no… Venim seara, nu vedem nimic, e vorba de două becuri și uite că nu se face nimic” a spus un alt cetățean care locuiește pe Strada Negoiu.

Precizăm că Primăria Alba Iulia nu reușește să rezolve problema de peste un an, deși este vorba despre o zonă foarte mică, cu câte doi stâlpi de iluminat pe fiecare dintre cele două străzi și un alt stâlp la intrarea din strada principală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Cometfire

    vineri, 20.09.2024 at 16:34

    I believe that street is Str. Negoiu and the other is Str.Rodnei and there are actually several other side streets without lighting, further into the neighborhood.

  2. Muntean

    vineri, 20.09.2024 at 16:58

    votati gabita !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate