Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Concert senzațional de muzică populară, de Ziua Națională. Iuliana Tudor a prezentat evenimentul

Publicat

Nume grele ale folclorului românesc au pășit pe scena amplasată lângă Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, pentru a susține un recital în cadrul spectacolului intitulat sugestiv ”Suflet românesc”. A fost un eveniment oferit de Ziua Națională tuturor iubitorilor de muzică populară.

Muzică de joc și voie bună, cântece patriotice, dar și colinde, toate acestea au făcut deliciul celor prezenți. Nume importante din folclor au încercat să dezghețe sufletul și trupurile românilor prezenți.

În cadrul evenimentului prezentat de Iuliana Tudor (TVR 1, ”O dată-n viață”), au susținut un recital Nicolae Furdui Iancu, Veta Biriș, Sava Negrean-Brudașcu, Nicoleta Voica, Floarea Calotă, Ionuț Fulea (în duet cu fratele său, a cântat ”Cântec de cătănie”). Pe scenă au mai urcat și Ioan Bocșa, Leontina Fărcaș,  Roxana Reche, Cătălin Hașa, Dorina Narița,  Nicolae Tuhuț, Maria Filimon.

Orchestrația a fost asigurată de grupul ”Codru de România”, de  Grupul instrumental ”Crai Nou” din Alba Iulia, dar și de Ansamblul Folcloric ”Augustin Bena”.

Spectacolul a durat câteva ore, iar  cei prezenți s-au încălzit cu un pahar de vin fiert sau ceai, în funcție de preferințe. Nicolae Furdui Iancu a reușit din nou să îi atragă pe români cu cântecele sale patriotice, foarte cunoscute.

[media id=449 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax