Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO | EXIT POLL PREZIDENȚIALE 2014: REACȚII ale politicienilor din ALBA după rezultatele exit poll

Publicat

YouTube video

După două săptămâni de la primul tur al alegerilor prezidențiale, duminică seara, la ora 21.00, când au fost transmise și primele rezultate Exit Poll Alegeri la turul II al alegerilor prezidențiale, politicienii din Alba au trecut iar prin emoții.

Odată cu încheierea procesului de votare, a început și agitaţia la sediul organizaţiilor locale ale partidelor din Alba. Reprezentanţii acestora au trecut încă o dată prin filtrul de control al alegătorilor şi acum pot verifica “pulsul naţiunii”.

Alba24 vă prezintă reacţiile liderilor politici locali referitor la rezultatele exit poll de la prezidențiale, de la sediile partidelor, precum şi cu alte date din exit poll-uri.

Rezultatele de la turul II de alegeri prezidențiale, bucurie pentru membrii PSD Alba

Aplauze și bucurie mare la sediul PSD ALlba, în urma rezultatelor prezentate la exit poll, la ora 21.00. Aproximativ 30 de membri PSD Alba au fost prezenți duminică seara, la sediul organizației pentru a vedea primele rezultate.

ioan dirzu Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu consideră că rezultatul obținut la nivel național este destul de bun. Astfel că procentul celor de la Sociopol, de 50,09%  a stârnit aplauze și urale de bucurie printre membrii PSD Alba.

„Rezultatul la nivel național va fi pozitiv pentru Victor Ponta și av fi viitorul președinte al României. Noi suntem optimiști că după numărătoarea voturilor. Victor Ponta va câștiga alegerile din turul II. La nivel județean am observat o mare disperare. Toate eforturile le-au depus pentru a fraud ași pentru a muta electoratul dintr-o parte în alta”, a spus Ioan Dîrzu, după aflarea rezultatelor exit poll.

Întrebat dacă se aștepta la un rezultat atât de strâns, liderul PSD Alba a precizat: „Mă așteptam Victor Ponta la 53-54%. Cam acolo aveam mesaje, dar rămâne de văzut. Numărătoarea voturilor este strânsă. La nivel județean ne vom ocupa și noi de numărătoare și vom totaliza în timp util toate informațiile și procesele verbale din secțiile de vot și atunci vom ști mai exact rezultatul final”.

YouTube video

YouTube video

Rezultatele de la turul II de alegeri prezidențiale, bucurie pentru membrii ACL Alba

Bucurie mare la sediul de campanie al ACL Alba. ”Bucuroși, este rezultatul muncii. Am muncit cum n-am muncit nici în campania mea electorală. Le mulțumesc la toți colegii, nu o să spun nici un nume, îi vedeți aici, în dreapta mea, în stânga mea, în față, foarte mulți lipsesc, ei o să înceapă să vină din teritoriu să aducă procesele verbale. Sunt bucuros”, a declarat primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

YouTube video

”Știți cum este bucuria asta? Poate o să o simțiți și voi ca și când ți se naște primul copil și nu știi ce să faci. Stai așa ca mutu și te uiți, ba e fată, ba e băiat, știai treaba asta dinainte. Stai așa și nu știi ce să faci, să sari în sus, să țopăi, să te duci să desfaci o sticlă de șampanie, asta e bucuria mare. Bucuria bucuriei. E rezultatul muncii, sunt bucuros că românii știu ce să facă și sunt foarte bucuros că Transilvania a rămas Transilvania oamenilor lucrului bine făcut.” a descris Mircea Hava momentul.

”E foarte bine, suntem foarte fericiți, chiar sunt curios să văd cu cât i-am bătut în Alba Iulia și în județul Alba. Prezența la vot a fost bună, foarte bună. Le mulțumesc la albaiulieni, la toți oamenii din Alba care au venit să voteze, indiferent cum au votat. Le mulțumesc tare tare mult celor care au votat și celor care au venit și în turul doi să voteze cu Klaus Iohannis. Sunt oameni care știu ce înseamnă dreapta, care știu ce poate să facă stânga. Sunt oameni care și-au muncit pământul și oameni care știu ce înseamnă să-ți ia cineva din sudoarea și din munca ta”, a continuat Hava.

”Încă se joacă, discutăm de 19.30, însă văzând și rezultatele din Diaspora, văzând și ceea ce s-a întâmplat în toată țara, eu cred că domnul președinte al României este domnul Klaus Iohannis”, a încheiat Mircea Hava.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax