Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: VINERI încep lucrările de asfaltare pe trei străzi intens circulate din Alba Iulia. Cum urmează să fie deviat traficul

Publicat

Începând de vineri, 23 februarie, vor începe lucrările de asfaltare pe străzile Octavian Goga, Decebal și Nicolae Bălcescu din municipiul Alba Iulia.

Potrivit primarului Gabriel Pleșa, fiind o zonă foarte circulată și destul de deteriorată, aceste lucrări de reparații sunt de maximă necesitate pentru a înlesni circulația.

„Traficul va fi restricționat complet pe sensul de circulație dinspre Calea Moților spre bulevardul Încoronării pentru lucrări la partea carosabilă, pe porțiunea de la intersecția Calea Moților cu strada Nicolae Bălcescu până la intersecția Piața Consiliul Europei cu strada Nicolae Bălcescu (zona Electrica) timp de o săptămână (porțiunea marcată cu roșu).

La finalizarea lucrărilor pe acest prim tronson, traficul va fi deviat prin parcarea existentă în zonă și pe aleea paralela cu strada Octavian Goga (verde).

Circulația se va desfășura normal pe sensul de mers dinspre bulevardul Încoronării spre Calea Moților (albastru).

Participanții la trafic sunt rugați să utilizeze rutele alternative și respecte semnalizarea rutieră temporară în vederea prevenirii evenimentelor neplăcute. Apelăm la răbdarea dumneavoastră și totodată ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a transmis primarul Gabriel Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax