Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Viteza cu care a fost surprins de radar un bolid de lux pe autostrada A1, între Lugoj și Deva. Ce a pățit șoferul

Publicat

Un automobil de lux a fost oprit în trafic, pe autostrada A1, în apropierea localității Margina din județul Timiș. Motivul pentru care autoturismul a fost oprit este acela că șoferul ar fi condus mașina cu viteza de 230 kilometri la oră. 

Șoferul s-a ales cu o amendă de 1305 lei, dar și cu perimisul suspendat pentru 120 de de zile. Viteza și sancțiunea au fost făcute publice de Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, într-un comunicat de presă.

Potrivit IPJ Timiș la data de 26.07.2022, polițiștii din cadrul Brigăzii de Poliție Autostrăzi – A1 Deva – Nădlac au depistat în trafic, pe A1 la km 431, calea 2, sensul de mers Lugoj – Deva, în apropierea localității Margina din județul Timiș, un bărbat de 46 ani, care ar fi condus un autoturism cu viteza de 230 km/h pe un sector de drum limitat la 130 km/h.

Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu suma de 1.305 lei, fiindu-i aplicată și măsura complementară a suspendării dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 120 de zile, eliberându-i-se o dovada fără drept de circulație.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax