Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Vizită inopinată a CNAIR pe loturile 1 și 2 ale Autostrăzii A10 Sebeș – Turda. Ce a descoperit echipa de monitorizare

Publicat

Conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a efectuat recent o vizită inopinată pe loturile 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș – Turda. Potrivit reprezentanților CNAIR, mobilizarea pe lotul 1, între Sebeș și Sântimbru, este „acceptabilă”. Pe de altă parte, pe lotul 2, între Sântimbru și Aiud, a fost constatată „o organizare deficitară, o mobilizare slabă și o activitate sub cea din graficul de execuție”. 

O echipă de monitorizare condusă de directorul general al CNAIR, Mariana Ioniță, a efectuat marți o vizită inopinată pe loturile 1 și 2 ale Autostrăzii A10 Sebeș – Turda.

Potrivit reprezentanților CNAIR, pe lotul 2, echipa de monitorizare a constatat o organizare deficitară, mobilizare slabă, activitate sub cea din graficul de execuție prezentat și asumat de antreprenor.

Conducerea CNAIR a atenționat anteprenorul AKTOR asupra obligatiilor sale contractuale și a solicitat un program zilnic al lucrărilor care va fi monitorizat permanent.

Citește și CNAIR a MODIFICAT termenele pentru deschiderea Autostrăzii A10, între Sebeș și Aiud. Trei zile acordate în plus, pe lotul 2

 

Vizita a continuat mai apoi pe lotul 1 al Autostrăzii A10.

Aici, reprezentanții CNAIR au constatat o mobilizare „acceptabilă”, care „poate fi îmbunătățită, cu atât mai mult cu cât benefiarul și-a îndeplinit toate obligațiile, chiar și cele financiare”.

„Menționăm că, pe lotul 1, conducerea companiei s-a întâlnit și cu subantreprenorii și prestatorii de servicii pentru a identifica soluțiile necesare în activitatea de pe șantier”, au transmis reprezentanții CNAIR.

Potrivit ultimei raportări, stadiul fizic actual al lucrărilor pe lotul 1 – între Sebeș (Lancrăm) și Sântimbru – este de 91,00 %, iar cel financiar de 82,37 %.

Pe lotul 2 – între Sântimbru și Aiud – stadiul fizic al lucrărilor este de 72,86 % iar cel financiar este de 58,33 %.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 24.09.2020 at 16:05

    Vreau sa intreb si eu ceva : Dupa terminarea campaniei electorale mai faceti vreo vizita ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax