Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Vizită inopinată a directorului CNAIR, pe șantierele loturilor 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș – Turda

Publicat

Directorul general CNAIR, Sorin Scarlat, a mers sâmbătă, 8 februarie, într-o vizită inopinată pe șantierele Autostrăzii Sebes-Turda, Loturile 1 și 2.

Într-o postare pe Facebook-ul instituției, Scaralat susține că le-a solicitat celor doi antreprenori, care lucrează pe loturile 1 și 2 să se mobilizeze pentru a-și respecta angajamentele asumate.

Mai exact, Scarlat se referă la promisiunea celor doi constructori că, până la sfârșitul lui 2020, circulația pe cele două loturi va fi deschisă. 

scarlat

„Am văzut că antreprenorul execută lucrări de terasamente în amplasamentul nodului rutier de la Sebeș (nod ce va asigura legătura autostrăzilor A1 cu A10). Pe lotul 2, antreprenorul execută lucrări la bretelele nodului rutier Teiuș, lucrări permise și posibile în această perioadă.

Acum, la început de an, când stabilim programul și calendarul de implementare, le-am solicitat antreprenorilor să-și mobilizeze resursele astfel încât să respecte angajamentele asumate și la sfârșitul anului 2020 să putem circula și pe cele doua loturi.

scarlat

La lotul 1, stadiul fizic al lucrărilor este de 83%, iar la lotul 2 este de peste 62%. Antreprenorii trebuie să înțeleagă necesitatea finalizării acestor tronsoane de autostradă în decursul acestui an”, a declarat Scarlat pe Facebook. 
 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax