Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Vlad Voina, Badea Funk şi Fortral au destins atmosfera în Club „Habitat”, sâmbătă

Publicat

Petrecere ca la Ibiza în „Habitat Galerie” din şanţurile Cetăţii din Alba Iulia. Doi ardeleni şi un moldovean au reuşit să încălzească atmosfera până în zorii zilei. Vlad Voinea, Badea Funk şi Fortral au mixat pentru cei peste 200 de tineri care au ales să se distreze în aer liber, sâmbătă seara.

Petrecerea de la „Habitat” a început, sâmbătă, la ora 22.00 şi a luat sfârşit aproape de răsărit. Cel care a dat startul petrecerii a fost Badea Funk, pe numele său real Tudor. Badea Funk are 24 de ani, este din Alba Iulia şi a terminat Facultatea de Arte plastice de la Cluj-Napoca. Acesta a început să mixeze acum 4 ani, fiind prezent în cluburi din Timişoara, Cluj, Deva şi bineînţeles Alba Iulia.

Vlad Voina unul dintre cei mai tineri şi cunoscuţi DJ din oraşul nostru şi este pasionat de muzică de la vârsta de 15 ani. Tânărul din Alba Iulia a absolvit Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”, iar acum este student în Londra, la Music Computing. Acesta declară că nu are nici un idol, dar îi admiră pe Jimpster şi Maher Daniel. Vlad mai are un an de studiu în străinătate şi nu doreşte, deocamdată, să revină definitiv în România.

Fortral a fost cel care a asigurat ultima parte a distracţiei din Habitat. Andrei, după numele său real, este din Rădăuţi şi studiază medicina la Iaşi. Acesta şi-a ales numele de scenă după pastilele care îţi dau energie.

Vedeţi cum s-au distrat albaiulienii în „Habitat”, sâmbătă seara:

[nggallery id=373]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax