Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: “Vocea cititorului”. Club de lectură pentru copii şi părinţi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 12 din Alba Iulia

Publicat

DSC_0816 Copiii de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 12 din Alba Iulia au fost în centrul atenţiei, luni, în cadrul unor activităţi de lectură organizate de clubul “Vocea cititorului”. Reprezentanţii acestuia au citit, alături de părinţi şi educatoare, poveştile preferate ale copiilor.

După lectura la care au participat copiii din cele 11 săli de grupă, aceştia au mers la Biblioteca Vizitatorilor, construită pentru promovarea cititului în rândul preşcolarilor şi părinţilor.

“Un copil care citeşte va fi un adult care gândeşte! Mai importantă decat teoria este exemplul propriu”, este mesajul transmis de organizatori.

Aceştia transmit mulţumiri educatoarei Veronica Suciu pentru invitaţie şi aşteaptă preşcolarii şi părinţii la serile de lectură ale clubului.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax