Connect with us
Publicitate

CUGIR

FOTO VODEO: Balul Bobocilor la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir: Cine sunt câștigătorii ediției din 2022

Publicat

YouTube video

Colegiul Național „David Prodan” din Cugir și-a ales cei mai carismatici și talentați boboci vineri, 6 mai 2022, la Centrul Cultural Cugir, într-un spectacol care a deschis porțile către emisiunile TV din ziua de azi, dar și către unele de care ne amintim cu drag: „aiUmor”, „Bobocii au Talent”, Chefi la Cuțite, Vocea României, „Ce spun elevii”, „BravoS ai Stil” și „În direct cu Dian Daconescu”.

Tema de anul acesta, “Emisiuni TV românești”, a fost reflectată atât în decorul spectacolului, cât și în sceneta de intro a balului, aspect ce a făcut întregul moment special și unic.

În cadrul acestor emisiuni, bobocilor le-au fost puse la dispoziție probe, care mai de care mai interesante și amuzante, pentru a desemna câștigătorii ce s-au luptat pentru mult râvnitul titlu de Miss și Mister Boboc.

Cele șase perechi care au concurat și au adus la viață îndrăgitele emisiuni românești au fost:

  • Perechea 1: Laura Dragomir și David Pilea
  • Perechea 2: Alexia Măgureanu și Vlad Pascal
  • Perechea 3: Alina Tomuș și Ilie Rareș
  • Perechea 4: Cristina Măcărei și David Urieșu
  • Perechea 5: Codruța Biriș și Cristi Borza
  • Perechea 6: Paula Bărbânță și Robert Horoba

Pe parcursul celor două ore de concurs, bobocii au trecut prin mai multe probe pregătite de organizatori, atent alese în concordanță cu specificul emisiunilor ce le-au reprezentat, dar și pentru a scoate talentele concurenților în evidență.

Seria de probe a început cu clasica „Una Scurtă”, unde, sub influența atmosferei „Ai Umor”, bobocii au fost nevoiți să răspundă cât mai scurt și mai comic întrebărilor puse de către prezentatori.

Apoi, concurenții și-au demonstrat talentele muzicale în cadrul probei de karaoke, creativitatea și simțul fashion-ului în proba creării unei ținute improvizate partenerului și, bineînțeles, cunoștiințele de cultură generală în cadrul emisiunii „Ce spun elevii”.

Bobocii au mai trecut prin clasica probă a îndemânării ouălelor și a ghicirii alimentului/preparatului descris de partener.

Pe întreg parcursul spectacolului, momentele dedicate punerii în valoare a talentelor bobocilor au alternat cu diferințe momente artistice ca dans de societate realizat de Marcu Arina (clasa 11 B) și Răzvan Morancea membrii ai clubului „Life is Dance” Alba Iulia, Grupa de dans modern coordonată de Daria Cibian (clasa 11 B), un colaj de piese de teatru realizat de Cercul de Teatru Cugir cu membrii Bianca Di Nardo (clasa 9 A), Mihai Motorga (clasa 10 C), Eugenia Jereghi (clasa 10 A) Adriana Roxana Avram coordonator Maria Dodoc, iar momentele muzicale au fost realizate de Amalia Gruian (clasa 10 A) și trupa “The Beat” formată din Triff Flavia (clasa 10 A) – voce, Molodet Daniel – chitara electrică, Rareș Petrișor – chitara electrică, Pascu Robert – tobe, Kis Ariana (clasa 10 A) – chiară bass, coordonați de Doszlop Atilla, care a încheiat frumosul bal al bobocilor.

Desemnarea câștigătorilor Miss și Mister Boboc

Momentul culminant al Balului Bobocilor CNDP 2022 a fost, bineînțeles, desemnarea câștigătorilor, clasamentul final fiind următorul:

  • MISS & MISTER BOBOC CNDP: Cristina Măcărei & David Urieșu
  • MISS & MISTER POPULARITATE: Laura Dragomir & David Pilea
  • Locul 2: Paula Bărbânță și Rareș Ilie
  • Locul 3: Laura Dragomir și Vlad Pascal
  • Locul 4: Alina Tomuș și David Pilea
  • Locul 5: Alexia Măgureanu și Cristi Borza
  • Locul 6: Codruța Biriș și Robert Horoba

Clasamentul a fost realizat de onorabilul juriu format din: Adrian Teban – Primarul Orașului Cugir, Alin Toderescu – Directorul Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir, Călin Mureșan – Directorul Clubului Sportiv Orășenesc Cugir, Diane Dobrean – Directorul Centrului Cultural Cugir, Serafina Oarga – consilier educativ al Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir, Maria Dodoc – Coordonatoarea Cercului de Teatru Cugir, Daria Beju – președintele Consiliului Școlar al Elevilor Colegiului Tehnic „I. D. Lăzărescu” Cugir și Antonio Muntean – vice-președintele Consiliului Școlar al Elevilor Colegiului Național „David Prodan” Cugir.

Atmosfera balului a fost una incredibilă, fapt susținut de numărul de peste 600 de spectatori, care au umplut cu aplauze capacitatea sălii până la 100%, bucurându-se alături de concurenți de primul bal al bobocilor organizat după doi ani grei de pandemie de COVID-19, unul din cele mai iubite și așteptate evenimente ale orașului Cugir.

Foto: Bogdan Sbuchea

Video: Viorel Codrea

Articol scris de Puican Mădălina clasa 11 A, Colegiul Național ”David Prodan” Cugir

Surse: Colegiul National David Prodan Cugir și  Consiliul Elevilor Colegiului Național „David Prodan” Cugir

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax