Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO Voluntari noi la Consiliul Județean al Elevilor Alba: ”Vocea colegilor noștri este și mai mult auzită de către toată lumea”

Publicat

Elevii voluntari din Alba au primit forțe proaspete în cadrul Consiliului Județean al elevilor Alba. Sâmbătă, 4 februarie, conducerea CJE Alba a avut o primă întâlnire alături de noua echipă de voluntari. 

”Crearea unei echipe de voluntari în cadrul Consiliului Județean al Elevilor Alba reprezintă o modalitate excelentă și de mai mare amploare pentru reprezentarea elevilor din județul nostru!

Suntem de părere că, cu cât facem mai mulți parte dintr-o echipă, cu atât vocea colegilor noștri este și mai mult auzită de către toată lumea!

Ieri, 4 februarie, a avut loc prima întâlnire cu noua echipă de voluntari a Consiliului Județean al Elevilor Alba, în care aceștia au avut parte de o serie de activități interesante și interactive pregătite de Biroul executiv al CJE Alba, de cooperare și cunoaștere între toți membrii.

Voluntarilor li s-au adus la cunoștință diferite informații pentru a se obișnui mai ușor cu sarcinile care vor urma.

Urmărește-ne în continuare pentru a fi la curent cu toate activitățile noastre, iar dacă ai nelămuriri sau întrebări, nu ezita să ne contactezi!”, au transmis reprezentații CJE Alba.

sursă foto: Facebook, Consiliul Județean al Elevilor Alba, Alex Vulcu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax