Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO: Voluntarii CERT Transilvania au distribuit 18 tone de alimente și bunuri oamenilor loviți de viiturile din Apuseni

Publicat

Voluntarii asociației CERT Transilvania s-au mobilizat rapid când au auzit că este nevoie de ajutor în zona Munților Apuseni, acolo unde mai multe localități au fost afectate zilele trecute de inundații și viituri devastatoare.

Cu ajutorul donațiilor din partea oamenilor și firmelor, aceștia au adunat tot ce au considerat necesar pentru localnicii din Ocoliș, Abrud, Roșia Montană, Sohodol, Bistra, Dăroiaia și Cărpiniș.

Zeci de voluntari au pornit marți dimineața, încărcați cu 18 tone de apă, alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, pături, perne, saltele, pentru a da o mână de ajutor în zonele afectate de inundații.

„Aveam în plan câteva localități, dar pe drum am aflat că peste noapte au fost noi viituri și ne-am împărțit rapid. Am ajuns astfel în Ocoliș, Abrud, Roșia Montana, Sohodol, Bistra, Dăroiaia, Cărpiniș.

Munca de o viață, agoniseala unor oameni harnici, dusă de ape… Furia naturii care a răvășit vise și vieți ale moților dragi nouă…

Ne-am întors târziu, luând cu noi din tristețea unor oameni care mâine vor pune mâna pe lopată și vor reconstrui tot ceea ce le-a luat apa. În toată această tristețe, NOI, am reușit puțin, am adus doar puțină speranță și un ajutor mic acolo unde a fost nevoie, dar MOȚII cei harnici, puternici și de neclintit vor readuce viața și bucuria din satele Apusenilor”, au transmis reprezentanții asociației CERT Transilvania.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax