Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Voluntarii de la Crucea Roşie Română Filiala Alba au sprijinit peste 200 de familii defavorizate

Publicat

Crucea Roşie Română Filiala Alba a derulat o campanie de ajutorare a persoanelor vulnerabile din comunitate, prin distribuirea de pachete alimentare şi nu numai. Au fost sprijinite peste 200 familii afectate de sărăcie din municipiile Alba Iulia şi Aiud, precum şi din comuna Ciugud şi alte localităţi din judeţul Alba.

Familiile respective au primit, în perioada sărbătorilor de iarnă, pachete alimentare de aproximativ 12 kg fiecare, constând în făină, mălai, orez, fasole, ulei, zahăr, conserve, gris, paste, cozonaci, precum și îmbrăcăminte și dulciuri.

Alimentele au fost colectate prin programul Banca de Alimente, lansat la nivel naţional ca o soluţie imediată de ajutorare a persoanelor fără venituri sau cu venituri reduse. Programul presupune colectarea de alimente greu perisabile în magazinele partenere ale Băncii de Alimente, sortarea şi ridicarea acestora de către reprezentanţii Crucii Roşii şi uterior, distribuirea acestora sub forma unor pachete alimentare de aproximativ 12 kg, către persoanele vulnerabile din comunitate.

“Ne bucurăm de faptul că în judeţul Alba, Crucea Roşie a devenit un intermediar de încredere între generozitatea şi bunătatea unor semeni şi neputinţa altora cu o situaţie materială precară”, a transmis directorul filialei Alba, Adrian Ionel Duşa, care mulţumeşte celor care s-au implicat în campanie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax