Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Voluntarii Leo Alba Iulia Fortress au vândut mărțișoare și au donat banii către cazuri sociale și spitalul ”Marie Curie”

Publicat

5117 lei: banii strânși voluntarii Leo Alba Iulia Fortress, în cadrul unor acțiuni caritabile care s-au desfășurat recent în Alba Iulia. Banii au fost împărțiti pentru mai multe cauze: au mers către câteva persoane cu dizabilități din Sebeș, dar și către Spitalul pentru copii de la ”Marie Curie”. 

De asemenea, tinerii voluntari din Alba Iulia au reușit să doneze o sumă de bani pentru a-i ajuta pe cei afectați de cutremurul din Turcia și Siria. 

”Organizația non-profit LEO Alba Iulia Fortress a susținut un eveniment caritabil, reușind să strângă o sumă de 5117 de lei.

Banii au fost obținuți prin organizarea unui eveniment social tematic de Ziua Îndrăgostiților intitulat ,,Stages of love” în data de 20 februarie și prin oferirea unor mărțișoare în schimbul donațiilor.

Mărțișoarele au fost confecționate manual de voluntarii LEO în colaborare cu Asociația „Diakoniewerk International”din Sebeș, în intervalul 28 februarie-1 martie.

Din această sumă au fost donați 2117 lei unor persoane cu dizabilități din Sebeș, restul fiind alocați proiectului “Primul Spital Național de Copii pentru Cancer, Boli Grave și Traumă” al Spitalului „Marie Curie”.

De asemenea, prin intermediul Districtului 124 LEO România, s-au donat bani și pentru a ajuta Turcia și Siria”, au transmis tinerii din Leo alba Iulia Fortress, într-un comunicat de presă transmis pe adresa redacției alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. facsimil

    sâmbătă, 25.03.2023 at 09:53

    greșit!
    tineretul ăsta nu învață absolut nimic.
    banii trebuiau donați pentru pensiile speciale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax