Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-Yard Sale în Alba Iulia: banii strânși din vânzări, destinați construcției unei școli în Etiopia. Misiunea unor voluntari

Publicat


etiopia

O haină, o jucărie sau o decorațiune cumpărată sâmbăta, 5 octombrie, în Alba Iulia, poate ajuta la ridicarea unei școli în Etiopia. Un grup de voluntari a început o misiune nobilă, departe de Alba Iulia, tocmai pe pământ african, în îndepărtatul oraș Zway.

Acolo, voluntarii doresc să construiască prima școală în care copiii africani să aibă parte de educație, dar pentru asta au nevoie să strângă aproximativ 110.000 de dolari.

etiopia

Momentan, proiectul a fost realizat pe hârtie, însă voluntarii își propun să demareze lucrările propriu-zis, chiar din această toamnă.

În acest scop, a luat ființă Asociația ”Philippi Vision”, care a început proiectul „Zâmbet pentru Etiopia”. În cadrul proiectului, voluntarii asociației organizează un ”Yard Sale”, adică un târg la care cei interesați pot cumpăra diverse obiecte: de la îmbrăcăminte, încălțăminte, la jucării, jocuri, decorațiuni sau obiecte hand-made.

etiopia

Evenimentul se desfășoară sâmbătă, 5 octombrie, între orele 10.00 – 16.00, la Centrul Creștin Alba Iulia, str. Livezii 42h (în spatele Alba Mall).

Cei interesați pot dona haine, încălțăminte, obiecte de uz casnic și/sau artizanale, jucării, cărți, care vor fi vândute la târg, iar banii vor fi folosiți pentru construcția școlii. Organizatorii menționează că acestea trebuie să fie în stare bună: nepătate, nerupte, nesparte, curate.

etiopia

De asemenea, organizatorii caută voluntari care pot dona din timpul lor liber și să se implice activ în organizarea târgului.

Pentru mai multe informații, cei interesați pot accesa pagina de Facebook a evenimentului: YARD SALE ”Zâmbet pentru Etiopia”.

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

AIUD

L-au văzut într-o benzinărie din Aiud cu mulți bani la el. Planul prin care doi tineri au furat din mașina unui bărbat

Publicat

pensii bani

Doi tineri din Aiud au pus la cale un plan, pe care l-au dus la ”bun sfârșit” și au reușit să fure din mașina unui bărbat suma de 5.500 de lei și un pachet de țigări. Aceștia nu au avut mult timp la dispoziție să se bucure de banii furați, deoarece bărbatul păgubit a observat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Polițist al Penitenciarului Arad, găsit ÎMPUȘCAT într-un post de control. Lucra de 20 de ani în sistem

Publicat

penitenciar arad

Un polițist de penitenciare, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împușcat, în noapte de sâmbătă spre duminică, în Postul de Control 2 al unității. Polițistul lucra de 20 de ani în sistemul penitenciar din România.  Potrivit unui comunicat de presă, duminică, 20.10.2019, în jurul orei 0400, un polițist de penitenciare aflat în serviciu, angajat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 200 de jucători de șah vin la Alba Iulia, la Openul Internaţional al României. Programul competiției

Publicat

sah alba iulia

Peste 200 de jucători de șah și pasionați vor participa la cel mai mare festival șahist organizat vreodată la Alba Iulia. Aflat la a 5-a ediţie, Openul Internaţional al României la şah atrage jucători din India, Singapore, Armenia, Belarus, Ucraina, Moldova, Austria, Italia, Portugalia, Serbia, Bulgaria şi România. Numărul participanţilor este mai mare chiar decât la ediţia […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Angajări la stat, în Alba. POSTURI la Avocatul Poporului, Salvamont, primării, școli și mai multe instituții publice din județ

Publicat

locuri de munca

În această perioadă sunt organizate mai multe concursuri, pentru ocuparea unor posturi vacante, în instituţii publice din judeţul Alba. Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind studii sau vechime în muncă sau alte cerinţe. POSTURI VACANTE Instituţia Avocatul Poporului – Centrul Zonal Alba – șofer la Domeniul privind prevenirea […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate