Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cocktail de distracţie la „Winners Club Ţălnar”. Yellow Party cu soare, apă şi fete frumoase

Publicat

Baza sportivă „Winners Club Țălnar” a găzduit, sâmbătă, o petrecere tematică. A fost vorba de Yellow Party, eveniment ce a  adus premii purtătorilor de culoare galbenă și nu numai. De la concursuri de băut bere până la consumație din partea casei, toate au făcut un adevărat cocktail al distracției.

Vara este pe sfârșite, iar albaiulienii încearcă să profite din plin de ultimele zile toride. Astfel că  aproximativ 100 de albaiulieni au asaltat piscina de la baza sportivă, ce a devenit neîncăpătoare pentru petrecăreții care  s-au înghesuit să se distreze alături de organizatori. Berea gratis și concursurile interactive au făcut deliciul celor prezenți.

O parte dintre cei aflați la „petrecerea galbenă” au rămas până după miezul nopții, pentru a petrece alături de echipele premiate de la campionatul de minifotbal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax