Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Yukan’na şi Tiberiu Krizbai de la Salvamont Alba, locul III la o competiție de căutare și salvare cu câini, în Slovacia

Publicat

Salvamontistul Tiberiu Krizbai din Alba, alături de Yukan’na, o cățelușă rasa Golden Retriever, s-au clasat în acest weekend pe locul a III-lea la căutare în mediul natural nivel elementar, la o competiție destinată echipelor de căutare și salvare cu câini organizată în Slovacia.

În acest weekend, șapte voluntari ai Asociației pentru Câini de Salvare Transilvania (CST) au plecat în Slovacia pentru Casovia Rescue Cup, o competiție destinată echipelor de căutare și salvare cu câini.

Evenimentul a fost organizat de Corpul Chinologic de Salvare al Republicii Slovace (Kynologický záchranný zbor Slovenskej republiky).

„La final, putem să ne mândrim cu performanța lui Călin și Brici care s-au clasat pe primul loc la cautare în mediu natural nivel A ( RH FL A), cu Tibi si Yukan’na clasați pe locul al 3-lea la căutare în mediu natural nivel elementar (RH FL V) și Simona împreună cu Stark clasați pe locul al 5-lea la căutare în mediu natural nivel elementar (RH FL V).

Indiferent de performanțe, am învățat multe și mergem acasă cu multe cunoștințe și prieteni noi și cu multe teme de casă”, au transmis reprezentanții CST.

sursa: Câini de Salvare Transilvania

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax