Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Zăpadă, la mijlocul lunii iulie, pe Transalpina. Recomandări pentru şoferii care nu au maşini echipate corespunzător

Publicat

500266408004 A nins, în weekend, pe Transalpina. Turiştii care au ieşit pe cea mai înaltă şosea din România, în weekend, au putut vedea zăpadă, la mijlocul lunii iulie.

La altitudini mai mari, temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius. Aceeaşi situaţie a fost pe Transalpina, unde drumarii au fost nevoiţi să intervină pentru prevenirea îngheţului pe carosabil.

”Din cauza schimbări bruște a temperaturii, sub 4 grade Celsius, pe DN 67C, Transalpina, între km 34-37, s-au înregistrat căderi de grindină și lapoviță” a fost un mesaj transmis pe reţeaua de socializare de către Secția Drumuri Naționale Tîrgu Jiu.

Au fost necesare măsuri pentru prevenirea poleiului, pe aceeaşi reţea de socializare fiind postate imagini de pe şosea.

Reamintim că şoferii nu pot circula în zone cu carosabil acoperit cu zăpadă dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător. Recomandarea celor de la drumuri este ca maşinile neechipate să rămână pe marginea drumului până când condiţiile meteo sunt corespunzătoare.

sursa foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax