Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Zece săli de clasă din cadrul Școlii Gimnaziale Ioan Maiorescu din Bucerdea Grânoasă, dotate cu tablete și echipamente IT

Publicat

Primăria comunei Bucerdea Grânoasă a achiziționat tablete și echipamente de tip IT pentru elevii Școlii Gimnaziale Ioan Maiorescu, printr-un proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională.

Elevii comunei se pot bucura de echipamente de tip IT: 25 laptopuri, 10 camere web conferință, 10 proiectoare, 10 ecrane de proiecție, 10 table interactive, 3 routere wireless, precum și 100 de tablete.

Achiziția a început în anul 2020, prin proiectul „Asigurarea accesului elevilor la procesul de învăţare în mediul on-line prin dotarea elevilor cu echipamente mobile din domeniul tehnologiei”, cod MySMIS 144097, finanțat prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Acesta este implementat de către Primăria comunei Bucerdea Grânoasă și are o valoare totală de 583.831,61 lei, din care 535.993,47 lei reprezintă finanțarea nerambursabilă.

În următoarea perioadă se vor achiziționa și restul tabletelor, respectiv 103 bucăți pentru ca fiecare elev să beneficieze de aceste echipamente și condiții normale la procesul de învățare.

Licitația pentru achiziționarea unui număr de 103 tablete cu acces la internet a fost lansată în SEAP marți, 5 aprilie. Valoarea totală este estimată la 124.418,85 de lei, fără TVA.
 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate