Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Zeci de amenzi și marfă de peste 48.000 de lei, confiscată de polițiști la Târgul Căciulilor din Blaj

Publicat

Peste 30 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au acţionat, miercuri, pe raza municipiului Blaj, pentru asigurarea climatului de siguranţă publică şi prevenirea şi combaterea infracțiunilor, cu ocazia „Târgului Căciulilor” ce a avut loc în municipiu. Poliţiştii au constatat 4 infracțiuni, au aplicat 81 de sancţiuni contravenţionale şi au confiscat bunuri în valoare de 48.090 lei.

La data de 6 decembrie, cu ocazia Târgului Căciulilor ce a avut loc în municipiul Blaj, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi cu cei ai secţiilor de poliţie rurală Blaj şi Jidvei, au organizat o acţiune ce a avut drept scop asigurarea climatului de normalitate civică, combaterea faptelor de evaziune fiscală, prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului sau comise cu violenţă şi prevenirea accidentelor rutiere.

La acţiune au participat 37 de poliţişti. Au fost verificaţi 36 de agenţi economici şi 79 de autovehicule, iar pentru nereguli constatate au fost aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 39.680 lei, din care din care 13 pentru fapte de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 14 privind activitatea de comercializare a bunurilor, 47 privind circulaţia pe drumurile publice, două privind paza bunurilor şi 2 la alte acte normative.

Poliţiştii au constatat 4 infracţiuni şi au confiscat articole vestimentare, bijuterii şi articole pirotehnice, în valoare de 48.090 lei, ce erau comercializate în mod ilegal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax