Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Zeci de elevi au participat la Marșul tăcerii pe străzile din Cugir. Campanie de prevenire a violenței domestice

avatar

Publicat

tacerii

Marșul tăcerii pe străzile din Cugir. Zeci de elevi de gimnaziu și liceu au mers luni pe principalele străzi din oraș pentru a atrage atenția asupra violenței domestice.

Prin acțiunea de luni s-a urmărit sensibilizarea opiniei publice cu privire la implicațiile violenţei în familie, consecințele acesteia și promovarea egalitatii de șanse.

Proiectul „Fii un zid, Nu face un zid!” s-a derulat în perioada 19 noiembrie – 10 decembrie, în cadrul căruia au avut loc mai multe acţiuni.

marsul tacerii

S-au derulat acţiuni de informare în licee şi școli gimnaziale, precum și la Centrul de zi pentru persoane vârstnice din Cugir.

Luni, reprezentanții SPAS Cugir, organizatorii evenimentului, elevi alături de cadrele didactice, simpli cetățeni care s-au alăturat acțiunii au participat la un „marș al tăcerii împotriva violenței domestice”.

marsul tacerii

Cu pancarte, pliante și baloane multicolore, au urmat traseul pornind de la Centrul Cultural Cugir, pe strada 21 Decembrie 1918, Bulevardul Alexandru Sahia – Catedrala Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” Cugir.

marsul tacerii

Acțiunea s-a încheiat cu un spectacol, pe scena Centrului de Cultură Cugir. Au fost susținute momente artistice de către Fanfara de Copii a Asociației „RomGal” Cugir, Grupul vocal „Anotimpuri” al Școlii Gimnaziale Nr. 3 Cugir  și actorii Cercului de Teatru al Centrului de Cultură Cugir.

marsul tacerii

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

Gripa face în continuare victime. Ministrul Sănătăţii: Nu suntem foarte departe de declararea epidemiei

avatar

Publicat

sorina pintea

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, recomandă, în contextul creşterii numărului cazurilor de gripă, ca persoanele care prezintă simptome să se adreseze medicului de familie, să nu meargă în colectivitate sau în locuri aglomerate, iar în şcoli să se facă triaj epidemiologic. „Pentru cei care prezintă simptome, primul lucru să meargă la mediul de familie şi, dacă […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Locul I pentru Alexandru Achim din Zlatna și cei patru husky, la un concurs de atelaje trase de câini

avatar

Publicat

atelaje caini

Alexandru Achim, un tânăr din Zlatna, a obținut locul I la un concurs de atelaje trase de câini V. Delhegy Cup – International Sleddog Sprint Race  care s-a desfășurat în perioada 19-20 ianuarie în localitatea Ciumani. Alexandru a ocupat prima poziție de pe podium la categoria C1, 4 câini husky Siberian. Daniel Tentiș a ocupat locul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Vremea în ALBA în săptămâna 21-27 ianuarie. Maxime de 6 grade Celsius și cer predominant noros

avatar

Publicat

cetate

Temperaturi puțin mai mari, nori și șanse de ninsoare ceva mai mici se anunță în perioada 21-27 ianuarie în județul Alba. Vom avea maxime de 6 grade Celsius. Sfârșitul de săptămână va fi mai friguros cu minime de -16 grade la Oașa. Luni, 21 ianuarie Alba Iulia: minime de -2 grade Celsius, maxime de 3 […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Venit lunar de 780 de euro pentru românii din Italia. Subvenţia va fi acordată pe carduri speciale

avatar

Publicat

Guvernului italian oferă ajutor financiar cetățenilor străini din această ţară, deci şi pentru români. E vorba despre aşa-numitul venit de cetăţenie – o subvenţie pentru populaţia aflată sub pragul de sărăcie Pentru a beneficia de suma maximă de 780 de euro, persoanele trebuie să aibă cel puţin zece ani de reşedinţă în Italia, dintre care […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate