Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Zeci de elevi au participat la Marșul tăcerii pe străzile din Cugir. Campanie de prevenire a violenței domestice

Publicat

tacerii

Marșul tăcerii pe străzile din Cugir. Zeci de elevi de gimnaziu și liceu au mers luni pe principalele străzi din oraș pentru a atrage atenția asupra violenței domestice.

Prin acțiunea de luni s-a urmărit sensibilizarea opiniei publice cu privire la implicațiile violenţei în familie, consecințele acesteia și promovarea egalitatii de șanse.

Proiectul „Fii un zid, Nu face un zid!” s-a derulat în perioada 19 noiembrie – 10 decembrie, în cadrul căruia au avut loc mai multe acţiuni.

marsul tacerii

S-au derulat acţiuni de informare în licee şi școli gimnaziale, precum și la Centrul de zi pentru persoane vârstnice din Cugir.

Luni, reprezentanții SPAS Cugir, organizatorii evenimentului, elevi alături de cadrele didactice, simpli cetățeni care s-au alăturat acțiunii au participat la un „marș al tăcerii împotriva violenței domestice”.

marsul tacerii

Cu pancarte, pliante și baloane multicolore, au urmat traseul pornind de la Centrul Cultural Cugir, pe strada 21 Decembrie 1918, Bulevardul Alexandru Sahia – Catedrala Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” Cugir.

marsul tacerii

Acțiunea s-a încheiat cu un spectacol, pe scena Centrului de Cultură Cugir. Au fost susținute momente artistice de către Fanfara de Copii a Asociației „RomGal” Cugir, Grupul vocal „Anotimpuri” al Școlii Gimnaziale Nr. 3 Cugir  și actorii Cercului de Teatru al Centrului de Cultură Cugir.

marsul tacerii


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Olimpiada de Limba Franceză 2019, rezultate finale după etapa judeţeană Alba. Punctajele

Publicat

limba franceza

Sâmbătă s-a desfăşurat ultima probă la etapa judeţeană Alba a olimpiadei de Limba Franceză 2019. Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a transmis punctajele finale ale elevilor. Etapa naţională se va desfăşura în perioada 22-26 aprilie, în Bistriţa-Năsăud. Rezultate finale Olimpiada de Limba Franceză 2019 – etapa judeţeană Alba: Clasa a IX – a Numele elevului / […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Olimpiada de Limba Engleză 2019, rezultate finale la etapa judeţeană Alba. Notele elevilor după proba orală

Publicat

limba engleza

Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a transmis sâmbătă rezultatele finale la Olimpiada de Limba Engleză 2019, etapa judeţeană Alba, după proba orală pentru elevii de liceu. Etapa naţională se desfăşoară în perioada 22-26 aprilie, la Ploieşti (Prahova). Olimpiada de Limba Engleză 2019 – etapa judeţeană Alba – rezultate finale: Clasa a IX-a – sec. A Nume […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: INCENDIU la o cabană din Luncile Prigoanei, în Munţii Şureanu

Publicat

incendiu sureanu luncile prigoanei_3

O cabană din Luncile Prigoanei, în Munţii Şureanu, a luat foc, sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 17:10. Flăcări şi fum gros au fost observate la mansarda clădirii. UPDATE 2: Primul echipaj ISU Alba – Detaşament Sebeş a ajuns în Luncile Prigoanei, în jurul orei 18:50. La 19:05, o altă autospecială de stingere a ajuns la […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

UPDATE: ACCIDENT rutier pe DN7, lângă Şibot. Două persoane rănite, trafic restricţionat

Publicat

accident blandiana

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut sâmbătă după-amiaza pe DN7, în zona Balomiru de Câmp, lângă Şibot. Din primele date, o singură maşină a fost implicată în evenimentul rutier. UPDATE: Autoturismul s-a răsturnat pe o parte. Traficul rutier este restricţionat temporar. Revenim cu amănunte. foto: Facebook – Info Trafic Jud. Alba

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate