Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Zeci de elevi au participat la Marșul tăcerii pe străzile din Cugir. Campanie de prevenire a violenței domestice

Publicat

tacerii

Marșul tăcerii pe străzile din Cugir. Zeci de elevi de gimnaziu și liceu au mers luni pe principalele străzi din oraș pentru a atrage atenția asupra violenței domestice.

Prin acțiunea de luni s-a urmărit sensibilizarea opiniei publice cu privire la implicațiile violenţei în familie, consecințele acesteia și promovarea egalitatii de șanse.

Proiectul „Fii un zid, Nu face un zid!” s-a derulat în perioada 19 noiembrie – 10 decembrie, în cadrul căruia au avut loc mai multe acţiuni.

marsul tacerii

S-au derulat acţiuni de informare în licee şi școli gimnaziale, precum și la Centrul de zi pentru persoane vârstnice din Cugir.

Luni, reprezentanții SPAS Cugir, organizatorii evenimentului, elevi alături de cadrele didactice, simpli cetățeni care s-au alăturat acțiunii au participat la un „marș al tăcerii împotriva violenței domestice”.

marsul tacerii

Cu pancarte, pliante și baloane multicolore, au urmat traseul pornind de la Centrul Cultural Cugir, pe strada 21 Decembrie 1918, Bulevardul Alexandru Sahia – Catedrala Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” Cugir.

marsul tacerii

Acțiunea s-a încheiat cu un spectacol, pe scena Centrului de Cultură Cugir. Au fost susținute momente artistice de către Fanfara de Copii a Asociației „RomGal” Cugir, Grupul vocal „Anotimpuri” al Școlii Gimnaziale Nr. 3 Cugir  și actorii Cercului de Teatru al Centrului de Cultură Cugir.

marsul tacerii

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax