Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Zeci de pomi de Crăciun, confiscați de Poliția Alba, în weekend. Verificări în trafic și în piețe

Publicat

Polițiștii din Alba au confiscat 80 de pomi de Crăciun, în urma unor controale efectuate în ultimele trei zile, în locuri de comercializare și în trafic. Au găsit și brazi tăiați ilegal și abandonați, la Albac.

Sâmbătă, în urma unui control pentru prevenirea comercializării ilegale a pomilor de Crăciun într-o piață din Alba Iulia, polițiștii i-au depistat pe doi bărbați de 37 și 29 de ani, din comuna Avram Iancu, în timp ce dețineau în vederea comercializării 46 de pomi de Crăciun, fără a deține documente de proveniență.

Bărbații  au fost sancționați contravențional de polițiști, iar pomii de Crăciun au fost confiscați și predați unui ocol silvic, pentru valorificare.

Duminică, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Blaj – Biroul de Ordine Publica i-au identificat pe trei bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 48 de ani, în timp ce ofereau spre vânzare 14 pomi de Crăciun în alte locuri decât cele autorizate. Față de aceștia  a fost luată măsura sancționării contravenționale, iar cei 14 brazi de crăciun,  au fost confiscați și predați Ocolului Silvic.

Vineri9, polițiștii din Câmpeni, în urma unui control în teren, au identificat 20 de pomi de Crăciun, tăiați ilegal și abandonați pe raza comunei Albac.

Pomii de Crăciun au fost predați unui ocol silvic, pentru valorificare, iar polițiștii continuă verificările pentru identificarea persoanelor care i-au tăiat, în mod ilegal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax