Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Zeci de șoferi de TIR, trași pe dreapta pe autostrada A10, Alba Iulia-Sebeș. Au fost controlați de poliție, RAR și ISCTR

Publicat

Zeci de polițiști au fost trași pe dreapta miercuri, 1 februarie 2024, pe Autostrada A10, sensul de mers Alba Iulia – Sebeș. Motivul pentru care șoferii au fost opriți din mers a fost un control realizat de polițiștii din Alba.

Alături de polițiști au fost prezenți și inspectori  ai ISCTR Alba și un inspector de la RAR. În timpul controlului au fost verificate zeci de TIR-uri, iar inspectorii au descoperit peste 40 de abateri. 

Rezultatele acțiunii au fost comunicate de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă, în data de 1 februarie 2024.

Ieri, 31 ianuarie 2024, în intervalul orar 10.00-14.00, pe Autostrada A10, la kilometrul 4, pe sensul de mers Alba Iulia-Sebeș, polițiștii din cadrul Biroului Poliția Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea-Deva au desfășurat o acțiune, în colaborare cu RAR Sibiu și ISCTR Alba, în care au fost verificate zeci de autovehicule destinate transportului de mărfuri generale și periculoase, precum și starea tehnică a acestora.

Au fost verificate 78 autovehicule destinate transportului de marfă, iar toți conducătorii auto au fost testați cu aparatele etilotest.

Polițiștii au constatat 43 abateri de natură contravențională, din care 11 la OG 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora.

De asemenea, au fost reținute 4 permise de conducere, 6 certificate de înmatriculare, iar polițiștii au constatat două infracțiuni de conducere cu permisul suspendat.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de aproximativ 20.930 lei.

La această acțiune au participat 6 polițiști, doi inspectori din cadrul ISCTR Alba și un inspector din cadrul RAR Sibiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax