Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Zeci de tineri au participat la ”Bike Challenge”, prima ediție, pe un traseu de 15 kilometri lângă Alba Iulia

Publicat

Zeci de tineri au participat sâmbătă la ”Bike Challenge”, o competiție organizată pe un traseu aglomerat de 15 kilometri lângă Alba Iulia. A fost prima ediție a evenimentului – o incursiune cu bicicletele într-o lume urbanizată și sufocată de poluare, după cum precizează organizatorii.

Pe o distanță de 15 km, între Alba Iulia – Drâmbar – Teleac – Totoi, Bike challenge a provoacat pe cei peste 60 de participanți, la distracție și aventură în ceea ce s-a dorit a fi o sărbătoare a bunei dispoziții. Traseul ales a fost unul dificil, marcat de aglomerația urbană sau de formele de relief, completat cu cele 12 provocări pe care concurenții le-au avut de îndeplinit. Obiectivul evenimentului a fost atins, tinerii fiind scoși din zona de confort, îmbinând mișcarea cu inteligența, atrăgând atenția asupra poluării, dar și rezolvând toate provocările cu zâmbetul pe buze, potrivit sursei citate.

Evenimentul a fost organizat de Protopopiatul Ortodox Alba Iulia împreună cu asociația pentru tineri „Emanoil”, susținuți de către Primăria Municipiului Alba Iulia și Inspectoratul de Poliție Județean, a organizat prima ediție „Bike Challenge”.

Pe parcursul traseului, în puncte cheie, participanții au fost întâmpinați cu gustări revigorante, daruri ale parohiilor protopopiatului Alba Iulia: Drâmbar, Teleac și Totoi, iar la finalul evenimentului, efortul tuturor a fost recompensat cu câte un rucsac sportiv.

Întâlnirea tinerilor din protopopiatul Alba Iulia la „Bike challenge” – marca Emanoil, face parte din calendarul de activități desfășurate în cadrul Arhiepiscopiei ortodoxe a Alba Iuliei, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, mai precizează organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dolfi

    duminică, 13.09.2020 at 16:47

    fara masti? i-a lovit Dictatura Medicala?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax