Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Zi de shopping aglomerată la Alba Iulia. Clienţii Magazinului „Takko” au stat la coadă două ore, ca să prindă un produs la jumătate de preţ

Publicat

Pasionatele de shopping au avut ocazia să se răsfeţe la cumpărături, pentru o zi, fără a-şi goli în totalitate portmoneele. Magazinul „Takko” din Alba Iulia a fost, miercuri, o locaţie aglomerată, în condiţiile în care reducerile la toate produsele au generat cozi de mai multe ore la casa de marcat.

Magnetul care i-a atras pe clienţi într-un număr foarte mare a fost aniversarea a 5 ani de Takko România, ocazie cu care clienţii fideli au avut 50% reducere la orice produs. Aceştia au fost anunţaţi fie prin SMS fie printr-o carte poştală că, în data de 12 septembrie, cele 57 de magazine din ţară vor scoate la raft preţuri promoţionale pentru cei care se prezintă la casă cu una dintre cele două variante de comunicare a campaniei.
La vederea acestei promoţii, clienţi au luat cu asalt la propriu singurul magazin” Takko” din Alba Iulia. Şi, ca de obicei, în locaţiile aglomerate, au urmat şi certuri, îmbulzeală, cozi interminabile la casa de marcat şi nervi, toate acestea pentru a pune mâna pe pe un articol la preţ redus.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax