Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Zi festivă la ISU Alba. 3 ofițeri și 71 de subofițeri, avansați în gradul următor. Ceremonie, la sediul Inspectoratului

Publicat

La sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba a avut loc luni, 2 august, un ceremonial militar cu ocazia avansării în grad, la termen și cu ocazia trecerii în rezervă a unui cadru militar. Au fost avansați în gradul următor 3 ofițeri și 71 subofițeri.

La sediul inspectoratului au fost gradați 20 de cadre, de către prefectul Nicolae Albu, președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel și primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa care i-au felicitat și le-au mulțumim pentru activitatea desfășurată.

Celorlalți pompieri avansați le-au fost acordate gradele de către comandanții subunităţilor în care își desfășoară activitatea.

Anual, la data de 1 august, cadrele militare care au îndeplinit stagiul în grad sunt avansate, ca însemn al recunoașterii muncii depuse și al experienței acumulate.

Ceremonialul a cuprins și momentul emoționant pentru Plt. Adj. Șef Sântoma Alin, pentru care luni, 2 august, a fost ultima zi în calitate de cadru militar activ, fiind trecut în rezervă.

„Le dorim succes în carieră celor avansați, le mulțumim pentru activitatea desfășurată până acum în cadrul colectivului ISU Alba, iar colegului nostru trecut în rezervă îi dorim multa sănătate și înțelepciune în această noua etapă a vieții”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax