Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Zilele Orașului Teiuș, ediția a XII-a. Sărbătoarea teiușenilor și a prietenilor lor

Publicat

teius

Sfârșitul săptămânii a reprezentat pentru teiușeni o asociere de trei zile extrem de încărcate, dar cu satisfacții pe măsură, totul prilejuit de Zilele orașului Teiuș, sărbătoare aflată la ediția a XII- a.

 

Marșul pentru sănătate” Erich Lehnen”, o acțiune sportivă care a pus la încercare rezistentă fizică și psihică a concurenților, a scos în evidența frumusețile orașului nostru și al satelor aparținătoare, concertul de muzică clasică ce a fost găzduit în acest an de Biserică Româno-Catolică din Teiuș – monument istoric, a încheiat într-o atmosferă profundă și caldă, prezența unui număr impresionant de oameni, arătând încă o data faptul că teiusenii, dar și oaspeții lor , doresc acțiuni culturale de calitate.

Cortul medical asigurat de farmacia Sicofarm a fost o pată de culoare pentru sănătatea teiusenilor.
Ziua de sâmbătă a început în forță, competițiile sportive de fotbal, șah, tenis de masă, tenis cu piciorul, concursuri de biciclete și de îndemânare auto, au făcut deliciul participanților și susținătorilor.
Demonstrația de descarcerare și stingerea incendiului în cazul unui accident simulat de autoturism, au arătat încă o data că Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Teiuș are dotarea, forță și dăruirea necesară pentru intervenția în situații deosebite, colaborând în acest sens cu echipajele Crucii Roșii filială Albă și ale Poliției Locale Teiuș. Seară, muzică ușoară de la scenă din centrul orașului a încins attmosfera miilor de iubitori ai acestui gen de muzică, promovat la Teiuș de trupe și artiști consacrați, cum au fost: ANNA LESKO, LIDIA BUBLE, PACHANGA, FLY PROJECT și trupă RE-BORN.

Duminică, începând cu oră 12:00 în prezența secretarului de stat Daniel Zdranc, a prefectului județului Albă, Dănuț Hălălăi, a deputatului Cornel Olar și a vicepreședintelui Consiliului județean Dumitru Fulea , precum și a numeroșilor invitați și participanți, a fost dezvelit și sfințit Monumentul soldatului român, realizat în parteneriat cu Baumit România Com, cu ocazia Cntenarului Unirii de la 1918, dedicat memoriei celor care, cu sau fără uniformă au luptat și s-au jertfit pentru unitatea neamului.


O festivitate de premiere pentru elevii merituoși, a câștigătorilor competițiilor sportive, parada portului popular un spectacol de excepție realizat de ansambluri folclorice prietene orașului, de artiști consacrați, un foc de artificii, au făcut că stropii de ploaie, care au răcorit atmosferă încinsă la propriu și la figurat, să fie insesizabili, iar mesajul primarului, MIREL VASILE HĂLĂLĂI, a scos în evidența încă o data potențialul Teiușului și al oamenilor săi.
La mulți ani, Teiuș, La mulți ani, teiuseni oriunde v-ați află! , au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax