Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Zilele Prieteniei la Alba Iulia. În Piaţa Cetăţii se amenajează scena şi punctele de servire a berii. Concert Paraziţii, Viţa de Vie, R.O.A

Publicat

Joi, Piaţa Cetăţii din Alba Iulia este închisă circulaţiei pentru pregătirile care se fac pentru Zilele Prieteniei Bergenbier. Sâmbătă şi duminică, distracţia din Alba Iulia va fi garantată, pe lângă show-ul de lumini, culoare şi artificii, şi de muzică bună. Viţa de Vie, R.O.A, Paraziţii, Mihai Mărgineanu sunt doar câţiva dintre artiștii de elită din genurile rock, pop, electro și hip-hop care ajung în Alba Iulia.

Citeşte şi 25-27 IULIE: Spectacol de lumini, culoare şi ARTIFICII în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia. PROGRAMUL de la „SIMFONIA FOCULUI”

În Piaţa Cetăţii a început amenajarea scenei, dar şi a punctelor de servire pentru Zilele Prieteniei Bergenbier. De asemenea, au fost amplasate şi aparate unde trecătorii se vor putea spăla pe mâini.

Pentru ca totul să fie gata la timp, circulaţia din Piaţa Cetăţii este închisă temporar. Zona este şi îngrădită cu garduri metalice.

Sâmbătă şi duminică, Cetatea Alba Carolina va răsuna de muzică bună, plină de ritm, alături de cei mai tari artiști ai momentului, într-o atmosferă incendiară. Line up-ul complet al festivalului care numără peste 32 de formații a făcut rapid din seria concertelor „Zilele Prieteniei Bergenbier” un „must attend” în materie de evenimente muzicale, în cele 5 orașe în care a ajuns până acum. După ce zeci de mii de oameni au sărbătorit prietenia, acum este rândul celor din Alba Iulia să ia parte la cea mai mare manifestare muzicală a verii 2014.

Sâmbătă, capul de afiș va fi ținut de Vița de Vie, Zob, Niște Băieți, Ska’nk. În ziua de duminică, weekend-ul prietenilor va continua cu Paraziții, R.O.A, Mihai Mărgineanu, Ultimu’ Nivel. Toți aceștia, împreună cu alte trupe prietene care vor urca pe scenă, promit să ofere publicului un show plin de forță, scăldat în valuri de bere.

În fiecare oraș în care evenimentul are loc, două trupe prietene vor deschide concertele. Aceste trupe sunt alese de fani și de prieteni, în urma unui concurs desfășurat online. Astfel, în ziua de sâmbătă, publicul îi poate asculta pe: Anysound și Mercedes Band, iar duminică, trupele N.O.R. și Bohemian Groove sunt programate să deschidă evenimentul.

Festivalul animă cetatea cu voie bună și distracție începând cu ora 16.00 în ambele zile de concerte, iar intrarea este liberă.

foto: Raul BACIU

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ioan Mihu

    sâmbătă, 26.07.2014 at 10:33

    Au venit …prietenii Bergenbier….cu bere produse la Ploiesti…..cea de la Blaj unde o fi ….la Bucuresti….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax