Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Copilului la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Aiud. Ateliere de creație, întreceri sportive, jocuri şi demonstraţii de gimnastică pe cal

Publicat

DSC_0058 Copiii de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Aiud au avut parte de o mare petrecere de ziua lor. Marţi, începând cu ora 10.30, a fost program special prilejuit de Ziua Internaţională a Copilului.

Educatoarele grădiniţei au pregătit pentru copii, în colaborare cu părinţii,  o suită de manifestări menite să marcheze această zi: ateliere de creaţie, desene pe asfalt, jocuri distractive, întreceri sportive, probe de forţă şi îndemânare. Programul a fost deosebit de interesant şi de această dată.

Faţă de anii anteriori, organizatorii au pregătit ceva inedit pentru acest an şi anume au invitat să petreacă alături de copiii grădiniţei  şi copii cu dizabilităţi, foştii preşcolari, acum elevi în Şcoala Gimnazială „Axente Sever” Aiud.

O altă noutate care a încercat să-i surprindă pe copii a fost desfăşurarea unei şedinţe de terapie pedagogică organizată de Asociaţia de Recuperare și Agrement prin Călărie Leorinţ sub îndrumarea terapeuţilor Balogh Csilla şi Balogh Csaba. Asociaţia a prezentat o demonstraţie de gimnastică pe cal cu copiii din grădiniţă, care participă la activităţile organizate în cadrul asociaţiei, o activitate de voluntariat oferită de asociaţie, prin care aceasta prezintă progresele realizate de copii prin călărie pedagogică.

Activitatea s-a desfăşurat în baza parteneriatului încheiat între Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Aiud şi asociaţie, în cadrul proiectului intitulat „Dăruind vei dobândi”. Acest eveniment a dorit să ofere şanse egale tuturor copiilor indiferent de dizabilitatea lor, deoarece pe cal toţi copiii sunt egali.

În încheiere s-a organizat un moment distractiv cu cântece şi dansuri pentru copii. Toţi copiii prezenţi au primit premii pentru participarea la eveniment.

„Pentru bucuria pe care au trăit-o copiii şi pentru premii, conducerea grădiniţei  mulţumeşte iniţiativei sponsorilor Farmacia  Speranţa Aiud,  Asociaţiei Maria Agapia Aiud, precum şi preşedintei Comitetului de părinţi, d-na Gabriela Gâlea, care a fost întotdeauna alături de activităţile grădiniţei”, a declarat profesor Cornelia Soporan, directoarea grădiniţei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax