Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Copilului, sărbătorită la Cugir. Paradă, competiții sportive, face painting, muzică și magie

Publicat

ziua copiilor cugir

Copiii din Cugir s-au putut bucura de un program de distracții, de ziua lor, chiar dacă vremea a fost una nefavorabilă jocurilor în aer liber. A fost paradă cu baloane colorate, iar organizatorii au mutat activitățile pregătite pentru cei mici în sălile de sport și în interiorul Centrului Cultural Cugir.

Astfel, copiii au avut parte de competiții sportive, face painting, muzică și magie.

De dimineață, cei mici au fost agrenați în diverse competiții sportive organizate de către Clubul Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir, împreună cu profesorii și antrenorii din cadrul clubului. Copiii au putut participa la întreceri de handbal, karate, box sau fotbal. Pentru efortul lor, sărbătoriții zilei au primit medalii și dulciuri, din partea organizatorilor.

Manifestările dedicate Zilei Internaționale a Copilului au continuat în partea a doua a zilei, cu parada baloanelor colorate, desfășurată pe traseul Bulevardul Alexandru Sahia – Strada Nicolae Bălcescu – Centrul Cultural Cugir.

parada ziua copiilor cugir

La paradă au luat parte membrii cercurilor artistice din cadrul Centrului Cultural Cugir, grupurile de dans artistic, grupuri folclorice din oraș, asociații non-guvernamentale. Fiecare membru, fie el copil sau adult, a avut în mână pe toată durata paradei câte un balon de diverse culori.

Distracția s-a mutat apoi în interiorul Centrului Cultural Cugir, unde organizatorii le-au pregătit celor mici un program artistic, urmat de un spectacol și magie cu baloane de săpun – Lady Bubbles Show.

În cadrul spectacolului de 1 Iunie, au susținut momente artistice: Cercul de fanfară din cadrul Centrului Cultural Cugir (profesor Petru Adam), colegii lor de la cercurile de teatru (profesor Maria Dodoc) și cel de chitară (profesor Silviu Oprișiu), Grupul Anotimpuri (prof.pr. Adrian Cebotari), Clubul de Dans Sportiv „ProDance2007” Cugir ( prof. coregraf Robert Prodan) și elevii Școlii de dans „Mirabela Herlea”, membrii Ansamblului folcloric „Câmpul Pâinii” Vinerea (profesor coregraf Ioan Buda),echipa de majorete aparținând Școlii Gimnaziale „Singidava” Cugir (prof. coregraf Maria Avram), rangerii din Asociația de Ecologie și Turism Năsăpiște Cugir și Fanfara „Transilvania” – Junior Cugir.

parada ziua copiilor cugir

Finalul a aparținut magiei oferite de Lady Bubbles și clovnul Grigo, care, îmbrăcaţi în costume colorate, împrăştiau baloane uriaşe de săpun în foaierul instituției de cultură cugirene.

parada ziua copiilor cugir

„Cireaşa de pe tort” a venit la final, când cei care au dorit au fost „îmbrăcaţi” într-un balon uriaş.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Studiu: Românii vor să mănânce bio, dar foarte puţini ştiu ce înseamnă

Publicat

produse bio

Trei sferturi dintre români înţeleg prin agricultura, bio/ecologică, produse sănătoase, fără aditivi sau chimicale. Însă majoritatea spun că ei cumpără produse bio/ecologice, fără a şti, de fapt, dacă acestea sunt certificate ca atare, potrivit unui studiu online. Valoarea pieţei de agricultură ecologică în Europa este de 37 miliarde de euro, din care prea puţin îi […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Concursurile de angajare în spitale vor fi organizate în centre regionale, ”pentru a se elimina suspiciunile”

Publicat

sorina pintea

Din acest an, concursurile de angajare în spitale ar urma să fie organizate în centre regionale, nu de către unitățile de sănătate care scot posturile la concurs. În centrele respective, vor fi observatori din alte zone ale țării. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, consideră că astfel „se vor elimina suspiciunile și va fi promovată meritocrația”. Ordinul […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Atenţionare de călătorie în Grecia din cauza ţânţarilor. Risc de răspândire a bolilor tropicale în Europa

Publicat

vacanta grecia

Grecia a lansat recent o alertă de călătorie, din cauza ţânţarilor, responsabili printre altele de infectarea oamenilor cu virusul West Nile. Schimbările climatice cresc riscul răspândirii bolilor tropicale în Europa, propagate prin muşcăturile de ţânţari. Anul trecut, 400 de europeni au murit, doar din cauza virusului West Nile. De vină pentru răspândirea acestuia, dar şi […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Alertă CERT-RO: Un nou val de atacuri informatice ransomware la spitale și alte instituţii din domeniul sănătății

Publicat

ransomware

Un nou val de aplicaţii maliţioase de tip ransomware afectează din ce în ce mai multe instituţii din domeniul sănătăţii care activează în România, avertizează specialiştii Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO), într-o postare de pe propria pagină de Internet. “Din notificările primite în ultima perioadă, CERT-RO a identificat o creştere […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate