Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Copilului, sărbătorită la Cugir. Paradă, competiții sportive, face painting, muzică și magie

Publicat


ziua copiilor cugir

Copiii din Cugir s-au putut bucura de un program de distracții, de ziua lor, chiar dacă vremea a fost una nefavorabilă jocurilor în aer liber. A fost paradă cu baloane colorate, iar organizatorii au mutat activitățile pregătite pentru cei mici în sălile de sport și în interiorul Centrului Cultural Cugir.

Astfel, copiii au avut parte de competiții sportive, face painting, muzică și magie.

De dimineață, cei mici au fost agrenați în diverse competiții sportive organizate de către Clubul Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir, împreună cu profesorii și antrenorii din cadrul clubului. Copiii au putut participa la întreceri de handbal, karate, box sau fotbal. Pentru efortul lor, sărbătoriții zilei au primit medalii și dulciuri, din partea organizatorilor.

Manifestările dedicate Zilei Internaționale a Copilului au continuat în partea a doua a zilei, cu parada baloanelor colorate, desfășurată pe traseul Bulevardul Alexandru Sahia – Strada Nicolae Bălcescu – Centrul Cultural Cugir.

parada ziua copiilor cugir

La paradă au luat parte membrii cercurilor artistice din cadrul Centrului Cultural Cugir, grupurile de dans artistic, grupuri folclorice din oraș, asociații non-guvernamentale. Fiecare membru, fie el copil sau adult, a avut în mână pe toată durata paradei câte un balon de diverse culori.

Distracția s-a mutat apoi în interiorul Centrului Cultural Cugir, unde organizatorii le-au pregătit celor mici un program artistic, urmat de un spectacol și magie cu baloane de săpun – Lady Bubbles Show.

În cadrul spectacolului de 1 Iunie, au susținut momente artistice: Cercul de fanfară din cadrul Centrului Cultural Cugir (profesor Petru Adam), colegii lor de la cercurile de teatru (profesor Maria Dodoc) și cel de chitară (profesor Silviu Oprișiu), Grupul Anotimpuri (prof.pr. Adrian Cebotari), Clubul de Dans Sportiv „ProDance2007” Cugir ( prof. coregraf Robert Prodan) și elevii Școlii de dans „Mirabela Herlea”, membrii Ansamblului folcloric „Câmpul Pâinii” Vinerea (profesor coregraf Ioan Buda),echipa de majorete aparținând Școlii Gimnaziale „Singidava” Cugir (prof. coregraf Maria Avram), rangerii din Asociația de Ecologie și Turism Năsăpiște Cugir și Fanfara „Transilvania” – Junior Cugir.

parada ziua copiilor cugir

Finalul a aparținut magiei oferite de Lady Bubbles și clovnul Grigo, care, îmbrăcaţi în costume colorate, împrăştiau baloane uriaşe de săpun în foaierul instituției de cultură cugirene.

parada ziua copiilor cugir

„Cireaşa de pe tort” a venit la final, când cei care au dorit au fost „îmbrăcaţi” într-un balon uriaş.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Conducerea PSD Alba nu are un target impus de la centru pentru alegerile prezidențiale. Viorica Dăncilă vrea ”un rezultat bun”

Publicat

Conducerea PSD Alba, în frunte cu președintele Ioan Dîrzu, nu are un target impus la alegerile prezidențiale din acest an. Conducerea centrală a partidului nu le-a impus reprezentanților organizației județene nici un procent pe care ar trebui să îl obțină la alegeri. Cel puțin, așa susține oficial Viorica Dăncilă, candidata acestui partid la funcția de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Bianca Iuga și Alba24, în căutarea modelelor. Gabriela Solomon și modelul exploratorului cu 127 de obiective de urmărit în viață

Publicat

România dă semne că se schimbă și că poate merge spre normalitate, iar modelele noastre sunt de cele mai multe ori lângă noi. Împreună cu Bianca Iuga, Alba24 a plecat în căutare de modele, de români care îi inspiră și pe cei din jurul lor, de oameni care au ceva de spus, deși nu au […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Un șofer român care venea spre țară a dispărut fără urmă acum 5 zile. Familia și colegii îl caută disperați

Publicat

Un şofer român care venea în ţară, din Italia, dispărut fără urmă de 5 zile. Bărbatul, care venea în concediu din Italia, unde lucrează de mai mult timp, a dispărut fără urmă de 5 zile, iar familia și colegii acestuia îl caută disperați. Ultima oară când bărbatul a luat legătura cu familia, a fost când […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Record: 41 de candidați pentru un post de șofer la Ambulanța Botoșani. Cât este salariul

Publicat

Un număr de 41 de persoane și-au depus dosarele și vor susține examen pentru ocuparea unui post de șofer la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani, fiind un record înregistrat de instituție.  Candidații sunt atrași de salariul mare, 4.500 de lei, plus 2.000 de lei suplimentar, dacă șoferul face ulterior și un curs de ambulanțier.  ”Sunt […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate