Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Copilului, sărbătorită la Cugir. Paradă, competiții sportive, face painting, muzică și magie

Publicat

ziua copiilor cugir

Copiii din Cugir s-au putut bucura de un program de distracții, de ziua lor, chiar dacă vremea a fost una nefavorabilă jocurilor în aer liber. A fost paradă cu baloane colorate, iar organizatorii au mutat activitățile pregătite pentru cei mici în sălile de sport și în interiorul Centrului Cultural Cugir.

Astfel, copiii au avut parte de competiții sportive, face painting, muzică și magie.

De dimineață, cei mici au fost agrenați în diverse competiții sportive organizate de către Clubul Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir, împreună cu profesorii și antrenorii din cadrul clubului. Copiii au putut participa la întreceri de handbal, karate, box sau fotbal. Pentru efortul lor, sărbătoriții zilei au primit medalii și dulciuri, din partea organizatorilor.

Manifestările dedicate Zilei Internaționale a Copilului au continuat în partea a doua a zilei, cu parada baloanelor colorate, desfășurată pe traseul Bulevardul Alexandru Sahia – Strada Nicolae Bălcescu – Centrul Cultural Cugir.

parada ziua copiilor cugir

La paradă au luat parte membrii cercurilor artistice din cadrul Centrului Cultural Cugir, grupurile de dans artistic, grupuri folclorice din oraș, asociații non-guvernamentale. Fiecare membru, fie el copil sau adult, a avut în mână pe toată durata paradei câte un balon de diverse culori.

Distracția s-a mutat apoi în interiorul Centrului Cultural Cugir, unde organizatorii le-au pregătit celor mici un program artistic, urmat de un spectacol și magie cu baloane de săpun – Lady Bubbles Show.

În cadrul spectacolului de 1 Iunie, au susținut momente artistice: Cercul de fanfară din cadrul Centrului Cultural Cugir (profesor Petru Adam), colegii lor de la cercurile de teatru (profesor Maria Dodoc) și cel de chitară (profesor Silviu Oprișiu), Grupul Anotimpuri (prof.pr. Adrian Cebotari), Clubul de Dans Sportiv „ProDance2007” Cugir ( prof. coregraf Robert Prodan) și elevii Școlii de dans „Mirabela Herlea”, membrii Ansamblului folcloric „Câmpul Pâinii” Vinerea (profesor coregraf Ioan Buda),echipa de majorete aparținând Școlii Gimnaziale „Singidava” Cugir (prof. coregraf Maria Avram), rangerii din Asociația de Ecologie și Turism Năsăpiște Cugir și Fanfara „Transilvania” – Junior Cugir.

parada ziua copiilor cugir

Finalul a aparținut magiei oferite de Lady Bubbles și clovnul Grigo, care, îmbrăcaţi în costume colorate, împrăştiau baloane uriaşe de săpun în foaierul instituției de cultură cugirene.

parada ziua copiilor cugir

„Cireaşa de pe tort” a venit la final, când cei care au dorit au fost „îmbrăcaţi” într-un balon uriaş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax