Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Educatorului la Aiud. Rolul şi importanţa profesorilor şi educaţiei, prezentate în cadrul unui eveniment, la primărie

Publicat

P1270815 Profesorii din Aiud au sărbătorit, la începutul acestei săptămâni, Ziua Educatorului, alături de administraţia locală. Au fost prezentate materiale despre importanţa educaţiei, la un eveniment organizat la primărie, iar doamnele au primit flori.

Luni, 5 octombrie 2015, în sala Ion.I.C Brătianu a Primăriei municipiului Aiud, a avut loc evenimentul ”Ziua Educatorului”, dedicat Zilei Mondiale a Educației, transmit reprezentanţii administraţiei locale.

La evenimentul, organizat în premieră la Aiud și care a avut ca temă ”Educatorul, formator de valori”, au participat reprezentanții școlilor și grădinițelor aiudene, care au pregătit cu această ocazie materiale despre importanța educației și a dascălului în societatea românească.

De asemenea, pentru a marca Ziua Mondială a Educației, primarul municipiului Aiud, Mihai Horațiu Josan, s-a deplasat la toate unitățile de învățământ din municipiu, pentru a le oferi flori celor aproximativ 370 de doamne ce își desfășoară activitatea în centrele bugetare ale învățământului aiudean.

Cu această ocazie, primarul le-a transmis tuturor dascălilor un călduros ”La mulți ani”, i-a felicitat pentru contribuţia la educarea copiilor și totodată pentru performanțele obținute de-a lungul anilor cu elevi aiudeni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax