Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Eroilor, comemorată la Teiuș. Depuneri de coroane de flori la monumentele din oraș

Publicat

Înălțarea Domnului – Ziua Eroilor – o mare sărbătoare a tuturor creștinilor, un clopot ale cărei rezonanțe fac să vibreze conștiința noastră de oameni, cu respect față de cei ce și-au jertfit viața pentru un suprem ideal, despre care din păcate vorbim tot mai puțin, o Românie liberă și independentă, o voce ce trebuie să fie respectată oriunde în lumea noastră globalizată.

La Teiuș ca de obicei eroii nu au fost uitați, chiar dacă situația complicată generată de pandemia ce-a cuprins întreaga lume impune o serie de noi restricții.

Administrația locală, în condițiile noilor reguli a cinstit cum se cuvine memoria celor ce au pus mai presus de orice ideea sfântă de țară liberă și independentă, iar coroanele de flori depuse la Troița din Parcul Central al orașului, Monumentul soldatului român, edificat cu ocazia centenarului Marii Uniri, respectiv Mormântul Eroilor au fost un mic semnal al recunoștintei eterne de care trebuie să dăm dovadă cu toții și nu doar în astfel de momente.

Cu această ocazie ne îndreptăm gândul nostru și atenția inclusiv financiară, spre singurul veteran de război din orașul nostru, rămas în viață, domnul Ciortea Iacob din Pețelca, în vârstă de 99 de ani, în fața căruia de înclinăm cu respect și îi dorim sănătate și putere, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax