Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Ziua în care PSD este contra PSD. Mesajul afișat de o parte dintre parlamentarii din Alba, la dezbaterea moțiunii de autocenzură: ”Rușine PSD!”

Publicat

19398038_1420828841338771_75848346_n Dezbaterea moțiunii de cenzură a coaliției majoritare împotriva propriului guvern a început în urmă cu câteva minute în Parlament. O parte dintre parlamentarii PNL de Alba s-au prezentat cu pancarde pe care scrie rușine PSD. ”Asistam la ceva extrem de rar. E ca și cum am aștepta eclipsa. PSD contra PSD!” a spus Florin Roman. Acesta a adăugat că pancardele afișate sunt motivate de faptul că ”celor de la PSD trebuie să le fie rușine că au dus țara în haos, dar și pentru că au încercat să vândă Ardealul pentru voturile UDMR”. 

După eșecul negocierilor cu UDMR, coaliția de guvernare se bazează pe 246 de voturi, adică numărul parlamentarilor PSD şi ALDE, în timp ce în sală se aflau 385 de parlamentari.

Partidele așteptă cu nerăbdare finalul luptei interne dintre cele două tabere din PSD, rezultatul fiind deocamdată greu de intuit.

În discursul său, primul-ministru Sorin Grindeanu, a spus că guvernarea sa a mers bine și că la 6 luni de la câștigarea alegerilor ”vrem să dăm jos guvernul, noi, PSD-ul, fără să ne ceară opoziția, și să ajungem iarăși la mâna președintelui”. ”Suntem în cel mai de neînțeles moment! Vă rog să vă gândiți bine de ce suntem azi aici” a spus Grindeanu.

Trebuia demis guvernul Grindeanu?

Loading ... Loading ...

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax