Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Internaţională a Drepturilor Omului marcată la Colegiul Economic „DPM”. Dezbatere, concurs şi flyere informative

Publicat

1610822_765650910192909_7320612140830248851_n Ziua Internațională a Drepturilor Omului a fost pentru elevii de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia un prilej de a-și cunoaște mai bine drepturile. Elevii din clasele a X-a G şi a X-a F, coordonați de prof. Monica Fer și Lavinia Dobra au demarat proiectul „Ai drepturi!”, cu tema „Drepturile noastre de toate zilele”.
Proiectul a debutat cu o campanie de informare în printre liceeni. Elevii din cele două clase au realizat flyere informative pentru colegii și profesorii lor. Vineri, s-a încehiat am proiecul cu prezentarea materialelor Power Point și a planșelor realizate de elevi.
„Este esențial ca elevii noştri, viitori adulți, să fie responsabili și implicați, să își cunoască drepturile, dar și obligațiile. Reprezentanților ADR Centru, Mirela Groza si Nicolae Mărginean le-a revenit misiunea de a decide care sunt cele mai bune materiale. Premierea s-a făcut în pauza mare în Centrul de Documentare și Informare al colegiului”, au transmis organizatorii.
Elevii au dezbătut câteva din drepturile fundamentale ale omului, respectiv dreptul la religie, drepturile persoanelor cu dizabilități, drepturile copilului și dreptul la educație. Lupencea Marius și Dărămuș Marius, din clasa a X-a F, au câștigat premiul I la secțiunea Power Point, iar Lăpăduș Marcela, din cls a X-a G, la secțiunea planșe.
 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax