Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua internațională a romilor, sărbătorită de elevii de la Școala Incluzivă din Alba Iulia, prin muzică și dans. Activitate din programul „Şcoala Altfel”

Publicat

Ziua Internaţională a Rromilor a fost sărbătorită de elevii la Centrul Şcoalar de Educția Incluzivă din Alba Iulia printr-un concurs de dans tradiţional ţigănesc. Copiii şi-au arătat priceperea şi talentul la dans, iar la sfârşit au fost premiaţi cu diplome.

Elevii de la  Centrul Şcoalar de Educția Incluzivă din Alba Iulia au celebrat Ziua rromilor prin dans şi veselie. Aceştia au participat la un concurs de dansuri tradiţionale, care s-a dovedit a fi pe placul lor şi a profesorilor. Plini de bucurie, copiii au încercat să demonstreze că sunt foarte pricepuţi la această activitate, iar pentru efortul lor la final au fost răsplătiți cu diplome de merit.

Activitatea de marţi face parte din săptămâna „Şcoala Altfel”. Cu acestă ocazie, elevii de la Şcoala Incluzivă au participat luni la un atelier de pictură, care s-a finalizat cu o expoziţie în scoală.

Tot luni, au făcut o vizită la Biblioteca Judeţeană „Luncian Blaga” din Alba Iulia unde au recitat poezii şi au participat la lansarea cărţii pentru copii „ Floricele aurii pentru cei mai dragi copii” scrisă de Gabriele Cristina Hale. La final fiecare elev a primit câte o carte.

În programul activităţilor din această săptămână mai este prevăzut un tur al Cetăţii Alba Carolina, dar şi ateliere de tradiţii şi obiceiuri româneşi, jocuri psihoterapeutice despre sănătate şi activităţi sportive.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax